"Ετοιμαστείτε για το πιο ανταγωνιστικό και συναρπαστικό παγκόσμιο πρωτάθλημα στην ιστορία», λέει ο Kαστελάνι!


"Αυτό είναι πιθανό να είναι πιο σκληρό και πιο ανταγωνιστικό παγκόσμιο πρωτάθλημα στην ιστορία» δήλωσε ο Πολωνός προπονητής Daniel Castellani σήμερα το απόγευμα ως μέντορας των τεσσάρων ομάδων που θα αγωνιστούν στον F όμιλο του Παγκοσμίου του 2010 FIVB Ανδρών Πρωτάθλημα  για την επίσημη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο NH Hotel στην Τεργέστη της Ιταλίας.








Οι δηλώσεις του Κατελάνι

Τα προηγούμενα χρόνια συνηθίζαμε να υπάρχουν  4-5 ομάδες με στόχο ένα μετάλλιο ,αλλά τώρα αισθάνομαι πως  οκτώ με δέκα ομάδες έχουν πιθανότητες  για μια θέση στο βάθρο, ο Ιταλός προπονητής δήλωσε.



Ο Γερμανός προπονητής Ραούλ Λοζάνο συμφώνησε με τον Καστελάνι:


Αυτός είναι ο δυσκολότερος όμιλος του προκριματικού γύρου.Έχουμε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα και ουσιαστικά θέλουμε μόνο να περάσουμε στον επόμενο γύρο, δεν έχει σημασία αν καταλήξουμε στην πρώτη, δεύτερη ή τρίτη θέση» είπε ο Γερμανός προπονητής.


Η Σερβία είναι η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη του F oμίλου και ο προπονητής της, Ίγκορ Κολάκοβιτς εμφανίστηκε βέβαιος για την ομάδα του:

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια παλεύουμε για τα μετάλλια και δεν υπάρχει λόγως να σταματήσει αυτή η παράδοση.Ξέρουμε πως είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, αλλά είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.


Η ομάδα του Καναδά μπορεί να θεωρηθεί το αουτσάιντερ σε ένα τόσο δύσκολο όμιλο και ο προπονητής του δήλωσε: 


«Έχουμε ένα αρκετούς νεαρούς παίκτες και άπειρη ομάδα, οι παίκτες μου δεν έχουν παιξει πολλούς διεθνείς αγώνες και ,επομένως, οι προσδοκίες μας δεν είναι πολύ μεγάλες», είπε Hoag.



Μικρά - Μικρά

*Άυριο ο Καναδάς θα αναμετρηθεί με την Σερβία ενώ το μεγάλο ματς θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Γερμανία και τη Πολωνία.
*Τα ρόστερ των ομάδων του 8ο ομίλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ