Φιλικό: EAΠ - Κηφισιά 3-1



Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ, η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ αντέδρασε και νίκησε με 3-1 (23-25, 25-14, 25-17,28-26) σετ την Κηφισιά, στο πρώτο από τα δυο φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι δυο ομάδες στην Πάρα.


Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα και ορισμένους παίκτες αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».
Από την πλευρά της Κηφισιάς, ο προπονητής Σωτήρης Δρίκος, τόνισε: «Ο στόχος μας στο σημερινό φιλικό ήταν να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, να δούμε τις αδυναμίες μας αλλά και να ενισχύσουμε την φυσική μας κατάσταση. Νομίζω ότι η Πάτρα είναι πιο έτοιμη και πιο πλήρης από εμάς αλλά για την ομάδα τα φιλικά παιχνίδια από εδώ και στο εξής έχουν πολύ μεγάλη σημασία».


ΕΑΠ Λουξ: Μαντέκας 7 , Σουλτανόπουλος 10 (5 μπλοκ), Κουρνέτας 2, Ροντρίγκο 11, Ντορνέλας 27, Κιτσαντάς  9 (4 μπλοκ), Στεφάνου λίμπερο με 68% (Παπαδόπουλος 1, Μακρυγιάννης, Πατρινός, Λαμπρόπουλος).
Κηφισιά: Νικολάκης 2, Καλαϊτζίδης 10, Παπαγγελόπουλος 5, Σάκι 11, Ιωάννου 14, Γεωργός 13, λίμπερο ο Βολουδάκης με 66%, (Νταγκούμπιτς 2, Μπέλλος 5).


* Το δεύτερο φιλικό ανάμεσα στις δυο ομάδες θα γίνει το μεσημέρι (15.30) του Σαββάτου.

Πηγή: www.eapatron.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ