Απομένουν τα τυπικά για τον Ιορντάνοφ


 
Οι άνθρωποι του Τριφυλλιου ήρθαν σε συμφωνία τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με την Λέφσκι και το μόνο που απομένει είναι η αποστολή των τελικών συμβολαίων.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να χαθούν δύο παίκτες που μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά τον Παναθηναϊκό στη φετινή του προσπάθεια, έστω και την ύστατη στιγμή η διοίκηση του Ερασιτέχνη δείχνει να βρίσκει τη λύση.
Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του πράσινου ΤΑΑ πήραν το πράσινο φως για να τελειώσουν τόσο την υπόθεση του Ιορντάνοφ όσο και αυτή του Καστάρντ με τα χρήματα που απαιτούνται (περίπου 45.000 ευρώ) να δίνονται αμέσως με τις υπογραφές των συμβολαίων.
Η πρώτη περίπτωση που προχώρησε ήταν αυτή του Βούλγαρου διαγώνιου με τον Παναθηναϊκό να ανοίγει από το πρωί της Δευτέρας γραμμή επικοινωνίας τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με αυτή της ομάδας του. Η συμφωνία επιτεύχθηκε άμεσα με τους παράγοντες της ομάδας από την Βουλγαρία να ζητούν το αργότερο μέχρι την Τρίτη να έχουν αποσταλεί τα τελικά συμβόλαια αλλιώς ο παίκτης θα δοθεί σε σύλλογο της Κορέας.
Ήδη, οι άνθρωποι των πρασίνων προχωρούν τις διαδικασίες ώστε το θέμα να τελειώσει άμεσα και να αποκτηθεί ο Βούλγαρος ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οι συστάσεις άλλωστε για τον Ιορντάνοφ είναι περιττές αφού τα τελευταία τρία χρόνια που αγωνίζεται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει. 

Πηγή: www.prasinanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ