Προπονήθηκε ο Λάππας

 
Με τον Ηλία Λάππα να επιστρέφει στις προπονήσεις και τον Στάθη Ντονά να προσφέρει γλυκά για τη γιορτή του, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των «πρασίνων».

Εκτός από τις συμφωνίες με τους Μπόγκνταν Γιορντάνοφ και Λουντοβίκ Γκαστάρντ, η σημερινή μέρα είχε ένα ακόμα ευχάριστο νέο για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Στέλιο Καζάζη. Αυτό είχε να κάνει με το αγωνιστικό μέρος και συγκεκριμένα με την επιστροφή στις προπονήσεις του Ηλία Λάππα. Ο διεθνής ακραίος, λόγω θλάσης στα πλευρά, δεν είχε λάβει μέρος στην επίσημη προετοιμασία της ομάδας, ωστόσο σήμερα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενο τον έμπειρο προπονητή.

Τα γλυκά του Ντονά

Την τιμητική του ωστόσο δεν είχε ο Λάππας που επέστρεψε, αλλά ο Στάθης Ντονάς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι σήμερα ο διεθνής διαγώνιος είχε την ονομαστική του γιορτή. Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, στη Λεωφόρο υπήρξαν τα γλυκά για το κέρασμα και οι ευχές από όλους έδιναν και έπαιρναν.

Τους θέλει μέχρι τέλος εβδομάδας

Όσον αφορά τους Γιορντάνοφ και Γκαστάρντ και τη συμφωνία που έχει υπάρξει, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Στέλιος Καζάζης θα ήθελε να τους έχει στη διάθεσή του, αν όλα πάνε καλά, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να μπορεί να προετοιμάσει ακόμα καλύτερα το «τριφύλλι». 

Συντάκτης: Φώτης Καρακούσης
Πηγή: www.leoforos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ