Αποχωρεί πρωταθλητής ο Κυριαζής


Έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια γεμάτα τίτλους και επιτυχίες, ο Χρύσανθος Κυριαζής αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο 38χρονος ακραίος επισήμανε πως καλύτερα είναι που σταματάει πρωταθλητής, ενώ μιλώντας για την Εθνική έκανε λόγο για μαρασμό.
Αποχωρεί πρωταθλητής ο Κυριαζής Στα 19 χρόνια που βρέθηκε στα γήπεδα θεωρήθηκε -και όχι άδικα- ένας από τους πιο σταθερούς ακραίους του πρωταθλήματος. Ωστόσο όλα τα ωραία έχουν και κάποιο τέλος και για τον Χρύσανθο Κυριαζή το τέλος έφτασε, μια και ο 38χρονος αποφάσισε να σταματήσει τη μεγάλη καριέρα του. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει, αλλά γιατί όπως ανέφερε και ο ίδιος, δεν αξίζει να παίζει μακριά από το σπίτι του για συμβόλαια που σε σχέση με πέρσι είναι μειωμένα 60 με 70%. «Η κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ δεν είναι και η καλύτερη. Τα συμβόλαια σε σχέση με πέρσι έχουν πέσει 60-70%. Είναι εξευτελιστικά τα νούμερα. Δεν συμφέρει να μένω στην Αθήνα.
Να υπάρχουν απαιτήσεις και να είσαι και απλήρωτος. Είμαι διορισμένος στη Νομαρχία Πρέβεζας και προτιμώ να μείνω στην πατρίδα μου», ανέφερε αρχικά ο Κυριαζής για να συνεχίσει αναφορικά με το αν ήθελε τώρα να σταματήσει: «Από τη μια μεριά ήθελα ένα καλύτερο τέλος, αλλά από την άλλη τελειώνω σαν πρωταθλητής».

Ο Κυριαζής θεώρησε τους τίτλους που κέρδισε και τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ του Οπόλε τις καλύτερες στιγμές, ενώ σχολίασε και τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν φυσιολογικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να εκπλήξει η πορεία της ομάδας, υπάρχει μαρασμός την τελευταία τετραετία. Δεν βλέπω φως στο τούνελ στο ελληνικό βόλεϊ».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ