Ο Ζέκοφ νίκησε τον Κιρόγκα

Εξαιρετική άμυνα του Ζέκοφ


Νέα νίκη πέτυχε η εθνική Βουλγαρίας, που με βασικό πασαδόρο τον «ερυθρόλευκο» Αντρέι Ζέκοφ και 18 πόντους του Καζίνσκι νίκησε και την Αργεντινή του ακραίου του Ηρακλή Ροντρίγκο Κιρόγκα.
Η Βουλγαρία επικράτησε της ομάδας του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού Χαβιέ Βέμπερ με 3-1 (25-20, 16-25, 25-19, 25-21) σε αγώνα για τη 2η ημέρα του τουρνουά της Δουνκέρκης, εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που αρχίζει την Παρασκευή στην Ιταλία.

Εξαιρετική άμυνα του Ζέκοφ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ζέκοφ, Βλ. Νικόλοφ, Καζίνσκι, Αλεξίεφ, Γκότσεφ, Γιοσίφοφ / Σαλπάροφ (λ), Πέντσεφ, Ν.Νικόλοφ, Σοκλόφ.

Νίκη για Γκενς!
Μετά τον αποκλεισμό της από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011 και τις μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά εν όψει του Μουντιάλ της Ιταλίας, η Ισπανία του Χούλιο Βελάσκο άρχισε να δείχνει το καλό της πρόσωπο.
Στη 2η ημέρα του διεθνούς τουρνουά της Δουνκέρκης η Ισπανία νίκησε τη γηπεδούχο Γαλλία με 3-2 (25-19, 20-25, 32-30, 19-25, 15-10). Αλλαγή με την Ισπανία αγωνίστηκε ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Γιόρντι Γκενς, ενώ αλλαγή για τη Γαλλία ήταν ο Γκιγιάμ Σαμικά.
ΓΑΛΛΙΑ (Μπλέιν): Μερεσάλ, Κιεφέρ, Ρουζιέ, Χάρντι Ντεσούρς, Νγκάμπεθ, Πουγιόλ / Εξιγκά (λ), Τονιούτι, Ροουλανσον, Βαντελέ, Σαμικά.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Βελάσκο): Νάδα, Γκαρσία Τόρες, Σεβιγιάνο, Ερνάν, Φερναντέζ, Πέρεζ / Λανές (λ), Σάλας, Γκενς, Ροντρίγκεζ.

Καλός ο Τζάσιν
Θετικές εντυπώσεις άφησε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο 27χρονος Τζάσιν Αλχανάν από το Μπαχρέιν, ο οποίος δοκιμάστηκε στην ομάδα του Εβρου στην προπόνηση που έγινε την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο ο Εθνικός δεν έκανε προπονήσεις επειδή στο κλειστό της ακριτικής πόλης τοποθετείται η νέα διαγράμμιση του μπάσκετ.
Ο Τζάσιν θα μείνει όλη την εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη και θα δοκιμαστεί σε φιλικά που θα δώσει η ομάδα του Γιάννη Ανδρεάδη το προσεχές Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ