Στο «τριφύλλι» και ο Γκαστάρντ



Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και του Λουντοβίκ Γκαστάρντ, μετά από αυτή του Μπόγκνταν Γιορντάνοφ προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

Οι εναλλαγές συναισθημάτων στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς από το «βοήθα Παναγιά μου», σήμερα όλοι πήγαν στο «δόξα τω Θεώ». Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη συμφωνία και με τους δύο ξένους. Η αρχή έγινε με τον Βούλγαρο διαγώνιο Μπόγκνταν Γιορντάνοφ και πριν από την ολοκλήρωση της ημέρας, συνεχίστηκε και με τον Λουντοβίκ Γκαστάρντ.
Ο Γάλλος ακραίος συμφώνησε με τους «πράσινους» οι οποίοι αύριο θα στείλουν τόσο στον ίδιο όσο και στον Βούλγαρο τα συμβόλαιά τους, προκειμένου να ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές. Το θετικό βέβαια είναι πως υπάρχει συμφωνία και αν δεν γίνει κάτι που να ανατρέψει τα πάντα, ο Γκαστάρντ τη νέα χρονιά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Βρέθηκαν τα λεφτά και έκλεισαν οι παίκτες

Για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να συμφωνήσει τόσο με τον Γιορντάνοφ, όσο και με τον Γκαστάρντ, έπρεπε να βρεθούν τα μετρητά για να δοθούν οι προκαταβολές. Από τους «πράσινους» έχει γίνει γνωστό (χωρίς να μιλάνε για αριθμούς) πως βρέθηκαν τα 45.000 ευρώ (30.000 για τον Βούλγαρο και 15.000 για τον Γάλλο) και από τη στιγμή που βρέθηκαν, και οι δύο παίκτες θα ενισχύσουν την ομάδα του Στέλιου Καζάζη.

Επιβεβαίωση Κίτσιου

Την συμφωνία με Γιορντάνοφ και Γκαστάρντ επιβεβαίωσε και στο leoforos.gr ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος, χωρίς όμως να θελήσει να αναφερθεί σε οικονομικές λεπτομέρειες.

Σημαντική ενίσχυση

Μετά τον Βούλγαρο, η απόκτηση και του Γάλλου αλλάζει τα δεδομένα και τους στόχους της ομάδας. Όχι ότι οι «πράσινοι» γίνονται φαβορί για τίτλο -κάθε άλλο μάλιστα- αλλά σίγουρα θα μπορούν να παλέψουν για κάτι παραπάνω από την απλή συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Συντάκτης: Φώτης Καρακούσης
Πηγή: www.leoforos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ