«Βόμβα» 52.000 στον ΠΑΟ!

«Βόμβα» 52.000 στον ΠΑΟ!


Δεν φτάνουν τα οικονομικά προβλήματα που πρέπει να επιλύσει ο Παναθηναϊκός, την προσεχή Τετάρτη θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών όσο αφορά την προσφυγή του Ανδρέα Ανδρεάδη για ποσό 52.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε δεδουλευμένα του από 2007 έως και 2009, δηλαδή όταν στο τμήμα ήταν αρχικά ο Σταθοκωστόπουλος και στη συνέχεια ο Γιαννακόπουλος.



Οι εξελίξεις μετατίθενται για τη Δευτέρα, όπου έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ της διοίκησης του Ερασιτέχνη, των παικτών και του Στέλιου Καζάζη, ο οποίος έχει αναστείλει επ' αόριστον την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Οι Ελληνες παίκτες, που είναι απλήρωτοι από το Δεκέμβριο του 2009, δεν πρόκειται να κατέβουν για προετοιμασία εάν δεν εισπράξουν τουλάχιστον δύο μισθούς. Ο πρόεδρος Μιχάλης Κίτσιος θα ζητήσει από τους αθλητές υπομονή και να μην κάνουν προσφυγές.

Η κατάσταση είναι δραματική, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τον προϋπολογισμό των 600.000 ευρώ, τα έσοδα του οποίου βασίζονται σε κρατικές επιχορηγήσεις και χορηγίες, που είναι «μετέωρες».

Πηγή: www.sentragoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ