Δημήτρης Τζούριτς «Καμία σχέση με πέρυσι ο Ολυμπιακός»


«Καμία σχέση με πέρυσι ο Ολυμπιακός»
Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Μίταρ Τζούριτς χαρακτήρισε τoυς «ερυθρόλευκους», "νέα ομάδα", ενώ παράλληλα μίλησε στο www.sport-fm.gr για το ελληνικό πρωτάθλημα και το ζήτημα της μείωσης των ξένων.


Συνέντευξη στην Έφη Χρυσανθοπούλου

Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί την ερχόμενη σεζόν για να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

- Δεν μπορώ να πω ακόμα, αφού δεν έχει ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Ο Ολυμπιακός είναι μία καινούρια ομάδα, που αποτελείται από νέα παιδιά και δεν έχει καμία σχέση με πέρσι και πρόπερσι. Το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν αποτελείται από πολλά δυνατά ονόματα, αλλά από νέους παίκτες που έχουν όρεξη και διάθεση. Θα είναι μία εντελώς διαφορετική χρονιά για τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, πιστεύεις ότι μπορεί ν΄ αποδυναμώσει το ελληνικό πρωτάθλημα;

- Σίγουρα είναι δυσάρεστο πως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα αλλά από 'κει και πέρα υπάρχουν ομάδες που έχουν μπει δυνατά στις μεταγραφές και θα είναι ανταγωνιστικές. Είναι η ΕΑΠ για μένα, ο Άρης, ο Ολυμπιακός και φυσικά ο Ηρακλής. Σίγουρα το επίπεδο πέφτει, αφού στον Παναθηναϊκό συμμετείχαν και μεγάλοι παίκτες, από την άλλη όμως, θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σ' εμάς τους πιο νέους.

Η γνώμη σου για τη μείωση των ξένων;

- Τη δεδομένη χρονική στιγμή σίγουρα όχι, αφού κάποιες ομάδες έχουν ήδη τέσσερις ξένους στο ρόστερ τους αλλά είμαι σύμφωνος γενικότερα να υπάρχουν πιο λίγοι ξένοι και καλοί. Αυτό γινόταν και παλαιότερα, οπότε και έβγαιναν πιο δυνατοί Έλληνες παίκτες. Όταν άλλαξε αυτό, άρχισε να πέφτει και το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Όταν υπάρχουν περισσότεροι Έλληνες παίκτες σε μία ομάδα είναι ακόμα καλύτερο και το κλίμα, είναι πιο οικογενειακό και προσελκύει περισσότερο κόσμο.

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ