Πρόταση ΠΑΟΚ σε Κόβατς



Οι παράγοντες του "Δικεφάλου" προχώρησαν σε πρόταση στον πρώην κεντρικό των ΕΑΠ και Παναθηναϊκού, Μιχάλη Κόβατς, και περιμένουν στο ακουστικό τους.


Η προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Προς αυτή την κατεύθυνση οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" προχώρησαν σήμερα (3/9) σε πρόταση συνεργασίας στον Μιχάλη Κόβατς (αγωνίζεται ως Έλληνας), ο οποίος δεν τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό. Τα "πράσινα" ρεπορτάζ φανέρωσαν στα μέσα Αυγούστου την προφορική συμφωνία του 39χρονου (τα έκλεισε στις 22 Αυγούστου) κεντρικού με τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά η μετακίνηση του έμπειρου παίκτη στους "πράσινους" δεν έγινε ποτέ, λόγω οικονομικών διαφορών.
Έτσι, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσέγγισαν σήμερα (3/9) τον Κόβατς προτείνοντάς του οκτάμηνη συνεργασία και περιμένουν στο ακουστικό τους την απάντησή του. Οι "ασπρόμαυροι" παράγοντες δεν είναι διατεθειμένοι να μπούνε σε διαδικασία πλειστηριασμού και για αυτό τον λόγο τονίζουν ότι "η πρόταση είναι αυτή και δεν παρεκκλίνουμε". Οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" θα περιμένουν την απάντηση του παίκτη, η οποία υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι θετική, δεδομένου ότι οι περισσότερες ομάδες αυτή την περίοδο έχουν κλείσει τις θέσεις των κεντρικών. Περισσότερες εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κόβατς διακρίνεται κυρίως για το πολύ καλό του μπλοκ.

Πηγή: www.olapaok.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ