Φιλικό: EAΠ - Ολυμπιακός 3-0


Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ νίκησε με 3-0 (25-15, 25-22, 28-26) τον Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Πάτρα.

 
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και ειδικότερα από τους μικρούς οι οποίοι στο τέταρτο σετ έδειξαν ότι αποδίδει η πολύ σκληρή δουλειά που κάνουμε. Το σκορ δεν με ενδιαφέρει, αυτό που ήθελα από το σημερινό φιλικό, ήταν να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας».
Από τους παίκτες της Πατρινής ομάδας, ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο, είπε: «Πιστεύω ότι δώσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος και δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες στο φετινό πρωτάθλημα Βεβαία ακόμα δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με Πανελλήνιο».
Από τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός Φλάβιο Γκουλινέλι, τόνισε: «Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου, θα πρέπει στο δεύτερο φιλικό να κάνουμε πολλές αλλαγές σε πολλούς τομείς ώστε να παρουσιαστούμε αλλαγμένοι».

ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Ασπιώτης 13, Κουρνέτας, Κιτσαντάς 7, Σουλτανόπουλος 11, Ροντρίγκο 3, Ντορνέλας 19,  λίμπερο ο Στεφάνου με 72%, (Λαμπρόπουλος, Μαντέκας 3, Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος, Πατρινός, Πετούσης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γκουλινέλι): Φιλίποφ, Τζούριτς 15, Γιαμπλόνσκι 4, Κραλ 7, Ανδρεάδης 6, Ντεσπέιν 7, λίμπερο ο Κουτζούνης με 58% (Παπάζογλου 2, Φράγκος 3, Κοκκινάκης).

* Η ΕΑΠ Λουξ και ο Ολυμπιακός έδωσαν και τέταρτο σετ το οποίο κατέκτησε η ΕΑΠ με 32-30.

* Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες θα γίνει το απόγευμα (18.00) του Σαββάτου.

Πηγή; www.eapatron.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ