Τουρνουά Δ.Μορελλάς: Απόλλωνας Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ 0-3


Ο ΠΑΟΚ συνέχισε σήμερα (8/10) το νικηφόρο σερί του στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας. "Θύμα" του η Καλαμαριά, της οποίας επικράτησε με 3-0 σετ (26-24, 25-15, 25-22) στην Πολίχνη, στον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά της ΕΠΕΣΘ. Ο ακραίος του "Δικεφάλου", Ράφαελ Λινς, ο οποίος ενσωματώθηκε καθυστερημένα στις υποχρεώσεις της ομάδας, αγωνίστηκε και στα τρία σετ, αλλά στην πίσω ζώνη ώστε να μην επιβαρυνθεί.
Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και το μόνο που "καίει", πλέον, τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Μέλκα, είναι να τον μπολιάσει με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο κόουτς των "ασπρόμαυρων" πραγματοποίησε αρκετές δοκιμές, από τις οποίες έμεινε ικανοποιημένος. Βέβαια, υπήρχαν σημεία του αγώνα που ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε μουδιασμένος, κυρίως, λόγω της προετοιμασίας που προηγήθηκε, κάτι που ο Γιάννης Μέλκας θεωρεί ότι θα εκλείψει με το πέρασμα του χρόνου.
Το τουρνουά της ΕΠΕΣΘ συνεχίζεται αύριο (9/10), όπου στις 17:30 ο "Δικέφαλος" τίθεται αντιμέτωπος με την Καρδίτσα, ενώ την Κυριακή (10/10 21:30) -τελευταία ημέρα του τουρνουά- ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με τον Επίκουρο.

Πηγή: www.olapaok.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ