Φιλικό: ΑΕΚ Καραβά - Παναθηναϊκός 1-3




Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά του επί Κυπριακού εδάφους το Τριφύλλι και έκανε το τρία στα τρία. Πολύ καλό πρόσωπο από τους πράσινους που παιχνίδι με το παιχνίδι ανεβαίνουν.
Το σημαντικότερο είναι η διάθεση που υπάρχει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και την δείχνουν σε κάθε ματς. Μπορεί να είναι μόνο 10 όμως μέχρι στιγμής τα δίνουν όλα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και σίγουρα θα ανταμειφθεί ο κόπος τους. Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι ο Στέλιος Καζάζης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Κόβατς και στον Μηνούδη ενώ την ίδια ώρα ξεκούρασε κάποιους άλλους παίκτες.
Με την παρουσία τους στην Κύπρο, οι πράσινοι έδειξαν διάθεση, όρεξη για δουλειά και θέληση για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα συναντήσουν. Είναι δεδομένο ότι τα πράγματα δεν έγιναν ρόδινα από τη μια στιγμή στην άλλη, ωστόσο ο Στέλιος Καζάζης και οι παίκτες του έχουν αποτελέσει ένα σύνολο έτοιμο για όλα. Παράλληλα, βρίσκονται σε καλό δρόμο για να γίνουν ομάδα και έστειλαν θετικά μηνύματα εν όψει του Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό στη Σαντορίνη στις 15 Οκτωβρίου.
ΑΕΚ Καραβά - Παναθηναϊκός 1-3
Τα σετ: 33-31, 25-20, 18-25, 23-25
Παναθηναϊκός:
Γιορντάνοφ , Μηνούδης, Λάππας, Πετρέας, Κόβατς, Ψάρρας, Παπαδημητρίου, Ντονάς, Πανταλέων, Κασταρ


ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ

Με αυτή την αναμέτρηση ολοκληρώνεται η τριήμερη παρουσία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο.
Προπονητής της κυπριακής ομάδας είναι ο άλλοτε παίκτης του Τριφυλλιού, Γιούρι Φιλίποφ.
Ο αγώνας γίνεται στο πιο σύγχρονο γήπεδο της Κύπρου για βόλεϊ, το "Σ. Κυπριανού".
Οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν σιγα σιγά την προθέρμανση τους.



 Πιθανότατα ο Στέλιος Καζάζης να θελήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ στα δύο προηγούμενα φιλικά. Κυρίως, στον Κόβατς και στον Μηνούδη.

Πηγή; www.prasinanea.gr

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ