Δεύτερη νίκη για Ιταλία,Ρωσία και Γερμανία


Η δεύτερη ημέρα του  Ευρωπαϊκού Προκριματικού Τουρνουά για 2011 FIVB World Grand Prix παρουσίασε αρκετό ενδιαφέρων αφού όλες οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες αγωνίζονται στο Κάλιαρι.Οι οικοδέσποινες Ιταλίδες,η Ρωσία και η Γερμανία βρίσκονται στη κορυφή της βαθμολογίας ,αφού σημείωσαν και δεύτερη νίκη.


Ολλανδία-Γερμανία 1-3 (22-25, 26-24, 18-25, 21-25) 

Η Γερμανία νίκησε τη κάτοχο του Ασημένιου Μεταλλίου του προηγούμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Οράνιε θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι για να την κατάκτηση του δεύτερου σετ μετά από μια σκληρή μάχη.Οι συνολικές απόδοσης της Γερμανίας ήταν πράγματι εξαιρετικές.Τα κορίτσια γύρω από την Ιταλό προπονητή Giovanni Guidetti είναι μια εξαιρετικά σταθερή ομάδα, με την Kozuch και την Ssuschke να  είναι  οι πρώτες  σκόρερ των Γερμανών με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα.Η αρχηγός της Ολλανδίας  Μανόν Φλίερ συνεισέφερε 20 πόντους για την ομάδα της.

Ρωσία  Βουλγαρία 3-1 (25- 15, 25-18, 18-25, 25-13) 

Δεύτερη νίκη και για την Ρωσία,αυτή τη φορά ενάντια στην Βουλγαρία.Τα κορίτσια του προπονητή Kuzyutkin ήταν  πολύ ισχυρές για τις νεαρές Βουλγάρες.Η  Gamova και η βετεράνος Lioubov Shashkova ξεχώρισαν  για τη Ρωσία πετυχαίνοντας 21 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Τουρκία- Ιταλία 0-3 (15-25, 18-25, 16-25)


Οι οικοδέσποινες ιταλίδες έκαναν μια πραγματική επίδειξη δύναμης απέναντι στην Τουρκία.Οι Ιταλοί βρίσκονται στη πρώτη θέση σε αυτό το τουρνουά  μαζί με τη Γερμανία και τη Ρωσία που έχουν σημειώσει επίσης δύο νίκες μέχρι τώρα στο Κάλιαρι.Οι Τούρκοι εμφανίστηκαν  πολύ αδύναμοι για να προβάλουν αντίσταση στις τοπικές ηρωίδες, ακόμη και αν οι Ιταλίδες δεν έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν.Ο προπονητής της Ιταλίας, Μάσσιμο Μπαρμπολίνι επέλεξε την ίδια σύνθεσή με το ματς κόντρα στη Βουλγαρία.Δηλαδή   παρέταξε στη θέση της πασαδόρου την Λο Μπιάνκο, σ’ αυτή της διαγώνιας την Ορτολάνι, ως ακραίες χρησιμοποιήθηκαν οι Πιτσινίνι και Ντελ Κόρε, ενώ ως κεντρικές οι Μπαράτσα και Τζιόλι. Στη θέση του λίμπερο έπαιξε η Μέρλο.Πρώτη σκόρερ του αγώνα το αστέρι της Τουρκικής ομάδας Νεσλιχάν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ