Επειγόντως μετρητά...

Σε αναζήτηση χρημάτων για να δοθούν οι προκαταβολές σε Γιορντάνοφ και Γκαστάρντ βρίσκονται οι «πράσινοι». Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο δυσκολεύουν οι μεταγραφές.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν τόσο για το βόλεϊ, όσο και συνολικά για τον Ερασιτέχνη, ίσως και η καλύτερη έπειτα από ένα τραγικό καλοκαίρι. Όσον αφορά το βόλεϊ ανδρών, το ερώτημα πλέον είναι το αν αυτή που έρχεται θα είναι καλή, καθώς το μη κλείσιμο και τυπικά των μεταγραφών των Γιορντάνοφ και Γκαστάρντ έχουν φέρει μια μικρή αναστάτωση.

Τρέχουν για μετρητά

Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει και με τους δύο παίκτες, ωστόσο αυτή τη στιγμή στα ταμεία του Ερασιτέχνη δεν υπάρχουν μετρητά, με συνέπεια να μην μπορούν να δοθούν οι προκαταβολές και να ντυθούν στα πράσινα ο Βούλγαρος με τον Γάλλο. Από το «τριφύλλι» βγαίνει ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν υπάρξει εξελίξεις, αλλά πλέον όσο ο χρόνος περνάει τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα.

Γιορντάνοφ: «Μικρή διαφορά στην προκαταβολή»

Παίρνοντας ξεχωριστά τις δύο μεταγραφές, θα ξεκινήσουμε με αυτή του Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να τονίζει πως θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα φυσικά έχει να κάνει με την προκαταβολή που δεν έχει δοθεί στη Λέφσκι, κάνοντας τη μετακίνησή του να βρίσκεται στον αέρα. Από την πλευρά ο ίδιος δεν χάνει την αισιοδοξία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι υπάρχει μια μικρή διαφορά στην προκαταβολή και στην τελευταία επικοινωνία που είχα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μού είπαν ότι θα προσπαθήσουν για να ξεπεραστεί το πρόβλημα».

Καιροφυλακτεί η Κορέα

Η όλη στάση του Παναθηναϊκού έχει εκνευρίσει τους Βούλγαρους που ξεκαθαρίζουν πως αν οι «πράσινοι» δεν έχουν δώσει μέχρι την Τετάρτη τα συμφωνηθέντα, ο παίκτης θα δοθεί σε ομάδα της Κορέας, από την οποία έχουν σαφώς μεγαλύτερη προσφορά.

«Περιμένουμε τον Παναθηναϊκό»

Και στο θέμα του Λουντοβίκ Γκαστάρντ το πρόβλημα είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει ακόμα τα λεφτά της προκαταβολής. Αυτό άλλωστε επισήμανε και ο μάνατζερ του παίκτη Τζόρτζε Ματιάσεβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όντως έχουμε πάρει την πρόταση του Παναθηναϊκού και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είμαστε σύμφωνοι, αλλά εμείς έχουμε ήδη απαντήσει και περιμένουμε την ανταπόκριση του Παναθηναϊκού. Ουσιαστικά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευκρινιστούν από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να τελειώσει η δουλειά».

Σε… αναμμένα κάρβουνα ο κόουτς

Όπως είναι λογικό ένας από τους ανθρώπους που περιμένουν πώς και πώς να ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες μεταγραφές είναι ο Στέλιος Καζάζης. Ο έμπειρος προπονητής που έχει περάσει ένα από τα χειρότερα καλοκαιριά στην καριέρα του, δεν μπορεί να προπονήσει σωστά την ομάδα με τέτοιες απουσίες, αλλά και να κάνει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά.

Συντάκτης: Φώτης Καρακούσης
Πηγή: www.leoforos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ