8/9/2010 - «Block» στους Τούρκους από Πετρέα και Κανέλλο



Για την προσπάθεια πρόκρισης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2011 μιλούν στο match programme Ελλάδα - Τουρκία, οι Γιώργος Πετρέρας και Γεράσιμος Κανέλλος.


Αναλυτικά η μίνι συνέντευξη που παραχώρησαν:

Η πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2011 θα έχει πολλαπλά οφέλη για την εθνική ομάδα και το ελληνικό βόλεϊ και για τους ίδιους τους παίκτες, ειδικά τους νέους που «διψούν» για εμπειρίες…

Γιώργος Πετρέας και Γεράσιμος Κανέλλος, δύο από τα πιο «φρέσκα» πρόσωπα στην εθνική, μιλούν για τις αναμετρήσεις με την Τουρκία και λόγω της θέσης τους, ως κεντρικοί, υπόσχονται να… μπλοκάρουν τους αντιπάλους και να πανηγυρίσουν στο Ηράκλειο μια σπουδαία πρόκριση.

«Αν όλα πάνε καλά και επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης, πέρα από τις εμπειρίες που αποκομίζουμε εμείς τα νέα παιδιά, το κέρδος της ομάδας θα είναι μεγάλο καθώς θα υπάρχει ένας πολύ δυνατός στόχος για του χρόνου», επισημαίνει ο Πετρέας, με τον Κανέλλο να ξεκαθαρίζει: «Δεν νομίζω πως θέλουμε να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο αποκλεισμού».

Η αισιοδοξία πηγάζει, όπως λέει ο Πετρέας, από το γεγονός πως: «Όλα τα παιδιά δίνουν το καλύτερο στις προπονήσεις και κάθε μέρα γινόμαστε ομάδα, γνωρίζουμε τις συνήθειες των άλλων και θα είμαστε πανέτοιμοι». Για την προηγούμενη παρουσία της εθνικής στο Ηράκλειο, στον πρώτο προκριματικό γύρο, τονίζει:

«Μην στεκόμαστε στο τι έγινε. Βλέπουμε μόνο μπροστά και αν πετύχουμε την πρόκριση, θα ξεχαστεί εκείνη η ευκαιρία».
Κεφάλαιο κόσμος… «Ένας από τους λόγους που επιστρέφουμε στην Κρήτη είναι για το καλό δείγμα που είχαν οι φίλοι στο προηγούμενο τουρνουά. Περιμένουμε λοιπόν, τον κόσμο και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να του χαρίσουμε την πρόκριση και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί», λένε οι δύο διεθνείς μπλοκέρ.

Πηγή: www.volleyball.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ