8/9/2010 - Αμφίβολος ο Λάππας, βγήκαν τα εισιτήρια



Με δυνατή προπόνηση, την τελευταία επί αθηναϊκού εδάφους, συνεχίστηκε η προετοιμασία της εθνικής ανδρών για τον αγώνα ρεβάνς με την Τουρκία που θα γίνει την Κυριακή (12/9, 17:00, ΕΤ1) στα «Δύο Αοράκια» στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.
Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης για την πόλη της Κρήτης, με τον Γκόρντον Μέιφορθ να παίρνει 13 παίκτες, καθώς η συμμετοχή του Ηλία Λάππα, που τραυματίστηκε στην ήττα με 3-1 στην Αγκυρα, παραμένει αμφίβολη.
Ο αρχηγός της εθνικής υποβλήθηκε το πρωί σε αξονική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Ωστόσο, ο παίκτης εξακολουθεί να πονάει στα πλευρά, δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και θα προφυλαχθεί και στην αυριανή προπόνηση που θα γίνει στο Ηράκλειο (ώρα έναρξης 16:30).
Ο Λάππας θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα την Παρασκευή, αλλά αν τελικά δεν καταφέρει να δώσει το παρών, τη θέση του στην 12άδα θα πάρει ο νεαρός ακραίος της ΕΑΠ, Ακης Ασπιώτης.
Να σημειωθεί πως και στη σημερινή προπόνηση, που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:00, συμμετείχε και πάλι ο Βασίλης Μηνούδης, βοηθώντας στην καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια
Στη διάθεση του κοινού είναι από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής. Τα σημεία πώλησης, που θα είναι ανοιχτά ως την ημέρα της αναμέτρησης, βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου στη συνοικία Πατελών, στο εκδοτήριο εισιτηρίων Δήμου Ηρακλείου (κτίριο Ανδρόγεω) και στην κεντρική πλατεία Ηρακλείου (Λιοντάρια).
Την Κυριακή και πριν από την έναρξη του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται και από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου. Η τιμή είναι 5 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ