Τα είπαν Καζάζης, Κίτσιος




Τα είπαν Καζάζης, Κίτσιος

Με σκοπό να βγει το τμήμα βόλεϊ από το τέλμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιου, με τον τεχνικό της ομάδας Στέλιο Καζάζη. Υποσχέσεις από την διοίκηση, που πλέον θα πρέπει να γίνουν πράξεις.

Με τα πράγματα τις τελευταίες μέρες να έχουν φτάσει στο απροχώρητο, στο σημείο μάλιστα οι παίκτες να μην κατέβουν στην πρώτη λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιου και του προπονητή της ομάδας Στέλιου Καζάζη. Το παρών έδωσαν επίσης και οι Στέφανος Αυγουλέας και Σωτήρης Λουμίδης, ενώ σε ανοικτή ακρόαση ήταν και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Θοδωρής Λιακόπουλος. Οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη υποσχέθηκαν στον έμπειρο τεχνικό πως τα οικονομικά προβλήματα θα λυθούν. Βέβαια το θέμα πλέον δεν είναι το τι θα ειπωθεί, αλλά το τι θα γίνει, καθώς τόσο οι παίκτες όσο και το προπονητικό τιμ έχουν βαρεθεί από τα λόγια και περιμένουν πως και πως τις πράξεις.

Δευτέρα η κρίσιμη συνάντηση με παίκτες

Στην σημερινή συνάντηση δεν έδωσαν το παρών οι παίκτες και ορίστηκε μια νέα για την ερχόμενη Δευτέρα. Ο λόγος ήταν με το ότι θα απουσίαζαν οι διεθνείς λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής για τα μπαράζ κόντρα στην Τουρκία. Αύριο Πέμπτη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί για το Ηράκλειο με στόχο να πάρει την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δεν υπάρχει χρόνος για να γίνει η συνάντηση αυτή. Πλέον την Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαριστεί σε μεγάλο βαθμό το τι θα γίνει και αν οι παίκτες λήξουν την… απεργία τους και αρχίσουν την προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα.

Πηγή:  www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ