Σαρικείσογλου: «Τα αγαθά κόποις κτώνται» (6/9/2010)


Στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας τους βρίσκονται πλέον οι παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη, που είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το σαββατοκύριακο και να επιστρέψουν σήμερα και πάλι δριμύτεροι στις διπλές προπονήσεις, που περιλαμβάνει καθημερινά το πρόγραμμά τους.

Ο Έλληνας ακραίος των «κιτρίνων», Μιχάλης Σαρικείσογλου, τόνισε για τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής: «Ολοκληρώσαμε ήδη τις τρεις εβδομάδες προπονήσεων κι όλα στην ομάδα βαίνουν καλώς. Το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών και συνεπώς συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί», για να συμπληρώσει: «Μπορεί η κούραση να είναι αρκετή, εξαιτίας των συνεχών προπονήσεων, αλλά είναι φυσιολογική στο διάστημα που βρισκόμαστε. Εξάλλου, τα αγαθά κόποις κτώνται κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε πολύ καλά. Περιμένουμε πλέον και την ενσωμάτωση με την υπόλοιπη ομάδα των απόντων, Θάνου Τερζή και Μάρκο Σάμαρτζιτς, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες της χώρας τους, αλλά και την προσθήκη ενός ακραίου, ώστε να είμαστε πλήρεις».
Τέλος, αναφερθείς στους στόχους που έχει ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης ενόψει της νέας χρονιάς, ο Μιχάλης Σαρικείσογλου είχε να πει: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά σ΄ αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια, που σίγουρα αναμένεται δύσκολη. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία, ανάλογη με την περσινή χρονιά κι ας μην ξεχνάμε πλέον ότι η ομάδα φέτος έχει κι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».

Πηγή: www.arisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ