Συνάντηση επιβίωσης στον Παναθηναϊκό

Συνάντηση επιβίωσης στον Παναθηναϊκό


Πιο κρίσιμη απ' ό,τι έχουν εκτιμήσει στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα είναι η σημερινή (8 μ.μ.) συνάντηση που θα έχουν οι αθλητές με την τριμελή επιτροπή του ΤΑΑ παρουσία του Στέλιου Καζάζη.



Οι Λιακόπουλος, Ακριτίδης, Μαρουδιάς θα αναλύσουν στους αθλητές την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα, αλλά είναι άγνωστο εάν θα τους δώσουν μέρος των μισθών που τους οφείλονται από την αρχή του 2010. Στη συνάντηση αναμένεται να είναι και οι διεθνείς Λάππας, Μηνούδης, Πετρέας, Παπαδημητρίου που γυρίζουν στις 6 μ.μ. από την Αγκυρα και οι Ψάρρας, Πανταλέων, Ντονάς.
Πιέζει για Κόβατς
Στον «αέρα» είναι η μεταγραφή του Μιχάλη Κόβατς στον Παναθηναϊκό κι αν δεν υπάρξουν και σήμερα εξελίξεις ή κάποια χειροπιαστή κίνηση από το «πράσινο» ΤΑΑ, ο έμπειρος κεντρικός θα κλείσει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πιέζει για την απόκτησή του.
«Μετρητά» για Φράγκο
Εξελίξεις αναμένονται σήμερα για την υπόθεση του Ανδρέα Φράγκου, καθώς η διοίκηση του Ολυμπιακού περιμένει βοήθεια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Πανελλήνιος και να κλείσει η μεταγραφή από τους «ολυμπιονίκες» στους «ερυθρόλευκους».
ΕΑΠ στην Ιταλία
Η ιταλική Καστελάνα Γκρότε του Ραντάμες Λατάρι, που απέκτησε τον Ισπανό Ροντρίγκεζ που πέρυσι αγωνιζόταν στην ΕΑ Πάτρας, προσκάλεσε τους Πατρινούς για δύο φιλικά στην Ιταλία 1-2 Οκτωβρίου. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή, ενώ ο Γιώργος Χριστόπουλος σε συνεννόηση με τον Αλέκο Λεώνη προγραμμάτισαν δύο φιλικά με τον Ηρακλή στην Πάτρα στις 18-19 Σεπτεμβρίου.
Στις 24-25 του μήνα η ΕΑΠ θα δώσει δύο φιλικά στην Πάτρα με αντίπαλο την Κηφισιά. Επίσης, η ΕΑΠ θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και διοργανώνει ο Ηρακλής το τριήμερο 12-14 Οκτωβρίου.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ