Φιλικά τεστ στην Κορυτσά

Ο ΠΑΟΚ, εκτός απροόπτου, θα λάβει μέρος σε φιλικό τουρνουά στην Κορυτσά στα τέλη Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή άλλων τεσσάρων ομάδων.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, βλέπει με ικανοποίηση τους παίκτες του να ανεβάζουν μέρα με την μέρα ρυθμούς στις προπονήσεις και να προσαρμόζονται σε αυτά που τους ζητάει. Η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί από αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο, μετά τις εξαντλητικές προπονήσεις που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα στην άμμο. Σκοπός του κόουτς του "Δικεφάλου" είναι να μπαίνει σιγά σιγά στις προπονήσεις και η τακτική, αφού όλες τις προηγούμενες ημέρες το βάρος έπεσε κυρίως στην φυσική κατάσταση.
Συμμετοχή σε τουρνουά στην Κορυτσά
Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, εκτός απροόπτου, θα συμμετάσχει στα τέλη Σεπτεμβρίου σε φιλικό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κορυτσά. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος -εκτός του "Δικεφάλου"- ο Επίκουρος, η πρωταθλήτρια Αλβανίας, η Εθνική Αλβανίας και μια τοπική ομάδα. Τα συγκεκριμένα φιλικά τεστ θα δώσουν στον προπονητή των "ασπρόμαυρων" την ευκαιρία να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του.

Πηγή: www.olapaok.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ