Μεταγραφικό... πάγωμα στον ΠΑΟΚ


 
 
Πάγωμα του μεταγραφικού σχεδιασμού επικρατεί στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, μετά τη διαφωνία που υπήρξε μεταξύ ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ για τον αριθμό των ξένων. Μπορεί ο πρόσφατος νόμος, που βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον ΠΑΣΑΠ, να κάνει λόγο για τρεις ξένους, ωστόσο μετά την παρέμβαση του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ φαίνονται διατεθειμένες να τα βρουν.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν προκαλεί εφησυχασμό στις τάξεις του Δικεφάλου, αφού αν δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση συναινετικής απόφασης για τέσσερις ξένους, ο σχεδιασμός της ομάδας δεν προχωρά. Ετσι λοιπόν, οι περιπτώσεις των Οουενς και Μπέργκαμο έχουν μείνει στάσιμες, προκειμένου να μην υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις στη συνέχεια.

Στον ΠΑΟΚ βέβαια επικρατεί αισιοδοξία σχετικά με την απόφαση για τον αριθμό των ξένων, την ίδια στιγμή όμως αποφεύγεται κάθε συζήτηση για μεταγραφές. Παράλληλα οι διπλές προπονήσεις για τους παίκτες του Γιάννη Μέλκα συνεχίζονται κανονικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Παύλου τα πρωινά, και στο προπονητικό κέντρο της Μίκρας τα απογεύματα.
Πηγή: http://www.sport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ