Βάση τα 600.000 ευρώ για το μπάτζετ του βόλεϊ ανδρώv





Οι πρώτες βάσεις σε ότι αφορά τη στελέχωση της ομάδας βόλεϊ των ανδρών μπήκαν μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του Ερασιτέχνη.

Με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν, ο Σύλλογος μπορεί να δώσει το ποσό των 600.000 ευρώ για το τμήμα και ούτε σεντς παραπάνω. Με αυτό το ποσό καλύπτονται οι συμφωνίες που υπάρχουν με τους εννιά παίκτες (Πανταλέων, Ψάρρα, Λάππα, Ντονά, Παπαδημητρίου, Μηνούδη, Γκενς, Πετρέα και Κόβατς), το προπονητικό τιμ καθώς και τα λειτουργικά έξοδα του τμήματος. Το πως βέβαια βρέθηκαν αυτές οι 600.000 ευρώ είναι άγνωστο.



Από εκεί και πέρα θα γίνουν προσπάθειες να βρεθούν και άλλα χρήματα με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερα επάνδρωση του πράσινου ρόστερ με βασικούς στόχους την απόκτηση ενός διαγωνίου και ενός ακραίου.

Τα λένε με Λιακόπουλο - Ακριτίδη

Παράλληλα, την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον Θοδωρή Λιακόπουλο και τον Χρόνη Ακριτίδη (μαζί με τον Νίκο Μαρουδιά παραμένουν στην τριμελή επιτροπή του τμήματος) με ορισμένους από τους παίκτες (υπάρχουν οι απουσίες των διεθνών.
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει επιπρόσθετα και η συνάντηση του Μιχάλη Κίτσιου με τους έξι παίκτες που παραμένουν στην ομάδα από πέρσι για τον διακανονισμό του χρέους που υπάρχει προς αυτούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως αργά το βράδυ της Πέμπτης έγινε συνάντηση ανάμεσα στους Θοδωρή Λιακόπουλο, Χρόνη Ακριτίδη και Στέλιο Καζάζη, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ευχή όλων φυσικά είναι με αυτές τις εξελίξεις να γίνει παράλληλα μια προσπάθεια να κλείσει η μαύρη τρύπα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και πάνω από όλα να πάρουν οι αθλητές τα χρήματα που τους οφείλονται αλλά και αυτά που έχουν συμφωνήσει για την ερχόμενη περίοδο.


Πηγή: www.prasinanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ