3/9/2010 - Τα... μπερδέματα στην Αγκυρα



ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΥΧΑΛΑΣ
Το ταξίδι ως την Αγκυρα ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά τα... μπερδέματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους με την άφιξη της ομάδας στην πρωτεύουσα της Τουρκίας.
Η συνοδός της ελληνικής αποστολής αφού καλωσόρισε τον Μάριο Γκιούρδα τον ενημέρωσε ότι «δυστυχώς το αίτημα της ΕΟΠΕ για να πραγματοποιηθεί προπόνηση σήμερα το απόγευμα δεν μπορεί να ικανοποιηθεί αφού δεν βρέθηκε διαθέσιμο γήπεδο».
Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ενημέρωσε τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευση του, αλλά ταυτόχρονα ζήτησε να γίνει μία ακόμη προσπάθεια για να ικανοποιηθεί το αίτημα μας.

Να σημειώσουμε ότι οι Τούρκοι δεν ήταν υποχρεωμένοι τουλάχιστον για την χθεσινή ημέρα να μας παραχωρήσουν γήπεδο για προπόνηση, αν και η Ελληνική Ομοσπονδία είχε ενημερώσει εγκαίρως ότι θα έφτανε στην Άγκυρα από την Παρασκευή.
Πριν περάσουν 5 λεπτά (κι αυτό προφανώς αποδεικνύει ότι το όλο πρόβλημα είχε να κάνει με την κακή οργάνωση και δεν οφείλετο στις κακές προθέσεις των Τούρκων) η συνοδός ανακοίνωσε ότι τελικά βρέθηκε λύση και η Εθνική θα έκανε προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.
Όσοι εκείνη τη στιγμή σκέφτηκαν ‘πολύ καλό για να είναι αληθινό’ δικαιώθηκαν κατά το ήμισυ λίγο αργότερα. Φτάνοντας στο (εξαιρετικό είναι η αλήθεια) ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή, η νέα ενημέρωση ανέφερε ότι ναι μεν θα γίνει προπόνηση, αλλά σε διαφορετικό γήπεδο.
«Ας είναι κι έτσι…», ήταν η απάντηση που δόθηκε από ελληνικής πλευράς.
Κι αν το θέμα της προπόνησης λύθηκε έστω και με περιπετειώδη τρόπο, αυτό που δεν μπορούσε να… χωνέψει κανείς ήταν τα λεωφορεία που παραχώρησαν οι Τούρκοι για τις μετακινήσεις της αποστολής.
Από το αεροδρόμιο την ελληνική ομάδα παρέλαβε ένα μίνι μπας, το οποίο μετα βίας χωρούσε την 21μελή αποστολή και είχε πολύ μικρό χώρο για τις αποσκευές….
Το αποτέλεσμα ήταν να στριμωχτούν οι παίκτες και να μπουν αναγκαστικά στο… διάδρομο αρκετές από τις αποσκευές τους, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ασφυξία.
Όταν δε ήρθε η ώρα για την απογευματινή προπόνηση και εμφανίστηκε ένα ακόμη μικρότερο λεωφορείο (15 θέσεων) η δυσφορία όλων έγινε ακόμη μεγαλύτερη, αλλά δεδομένης της πίεσης του χρόνου η ομάδα αναχώρησε κανονικά με τους  παίκτες και το προπονητικό τιμ να… συνωστίζονται και πάλι.
Αύριο, η Εθνική είναι προγραμματισμένο να προπονηθεί στις 17.00 στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το ματς (με τις σχετικές διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρχουν ανάλογα προβλήματα στις μετακινήσεις), ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η καθιερωμένη σύσκεψη με τον κομισάριο του αγώνα.
http://www.volleyball.gr/media/ethniki/Proponisi6.jpg
http://www.volleyball.gr/media/ethniki/Proponisi5.jpg
http://www.volleyball.gr/media/ethniki/Proponisi1.jpg

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ