3/9/2010 - Η πτήση για Τουρκία και οι προβλέψεις του Πλάμεν



ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΥΧΑΛΑΣ
Χωρίς απρόοπτα και καθυστερήσεις έφτασε στην Άγκυρα στις 13.00, η αποστολή της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ Ανδρών που την Κυριακή (15:00, ΕΤ1) αντιμετωπίζει την Τουρκία στον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το ραντεβού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είχε δοθεί για τις 06.15 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τον αρχηγό αποστολής Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου, τον τιμ μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να βλέπουν με ικανοποίηση τους 12 αθλητές να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους.
H πτήση για την Κωνσταντινούπολη βρήκε την πλειοψηφία των αθλητών να αναλώνονται στην ανάγνωση των εφημερίδων με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με την Ρωσία και τα όσα ακολούθησαν μετά το παιχνίδι…
Στο αεροδρόμιο της Πόλης, ορισμένα μέλη της αποστολής συναντήθηκαν με έναν παλιό γνώριμο του Ελληνικού βόλεϊ. Ο λόγος για τον Πλάμεν Κονσταντίνοφ, ο οποίος είναι πλέον προπονητής την Ζιράτ Μπανκ Αγκυρας και ταξίδευε μέσω Κωνσταντινούπολης για την Σόφια, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τη νέα του ομάδα.
«Θα είναι δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις και οι πιθανότητες είναι 50-50. Είναι δύο ισοδύναμες ομάδες που έχουν τα δικά τους προτερήματα και μειονεκτήματα», είπε ο Βούλγαρος παλαίμαχος διεθνής (που είχε ένα ξεχωριστό τετ α τετ με τον κ. Χατζηπαναγιώτου, με τον οποίο συνυπήρξε στην Ορεστιάδα την περίοδο 1999-2000) και συμπλήρωσε: «Η Τουρκία έχει κάνει ανανέωση και ο πιο έμπειρος παίκτης της είναι ο Σινάν Τζεμ. Έχει πολύ καλούς κεντρικούς, αλλά οι υποδοχείς της με εξαίρεση το λίμπερο δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι».
Οσον αφορά την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Εθνική το μεσημέρι της Κυριακής ο Κονσταντίνοφ εμφανίστηκε σίγουρος ότι «στο γήπεδο θα είναι τουλάχιστον 5.000 θεατές και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να εξαντληθούν τα εισιτήρια. Πάντα ένα ματς Ελλάδας – Τουρκίας έχει το δικό του ενδιαφέρον».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ