Tελικός τουρνουά: Άρης-ΠΑΟΚ 0-3



Ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης δεν τα κατάφερε στον τελικό του διεθνούς τουρνουά, που διεξήχθη στην Κορυτσά της Αλβανίας, γνωρίζοντας σήμερα την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ (25-22, 25-16, 27-25).

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν καλά, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 15-13, ωστόσο, από εκεί και μετά, οι αντίπαλοί τους δεν έχασαν την πρωτοπορία στο σκοράρισμα, κατακτώντας το σετ με 25-22.
Στη δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του συνόλου του Γιώργου Οικονομίδη σε ορισμένα σημεία, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 15-8 και να τελειώσουν το σετ με 25-16.
Στο τρίτο και τελευταίο μέρος, οι παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη βρέθηκαν πίσω με 15-8, για να επανακάμψουν στη συνέχεια, αλλά να μην καταφέρουν τελικά ν΄ αντιστρέψουν πλήρως την κατάσταση, χάνοντας το σετ με 27-25 και το ματς με 3-0 σετ.
ΑΡΗΣ ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ (Οικονομίδης): Τερζής, Κιόσης, Ριζόπουλος, Ρουμελιώτης, Σαρικείσογλου, Τακουρίδης, Καψαμπέλης (λ-, Δημητριάδης, Τζελάτη.

Οικονομίδης: «Να βελτιώσουμε τα λάθη μας»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, σημείωσε: «Είχαμε κάποιες ατέλειες στο παιχνίδι μας, που δεν μας επέτρεψαν να φτάσουμε στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες μου μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ-άουτ του πρώτου σετ και μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ-άουτ του τρίτου σετ», για να προσθέσει: «Είχαμε κάποια κενά διαστήματα στην επίθεσή μας, ενώ υποπέσαμε και σε ορισμένα λάθη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Στόχος μας από εδώ και στο εξής ήταν να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, αλλά και να  προσέξουμε ιδιαίτερα τους τομείς, στους οποίους υστερήσαμε σήμερα, μεταξύ των οποίων κι η υποδοχή».

Πηγή; www.arisvolley.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ