Φιλικό: Άρης - Στουντέντι 3-1


Το παρών στον μεγάλο τελικό του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται αυτό το διήμερο στην Αλβανία, θα δώσει το απόγευμα της Κυριακής στις 16:00 ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο της Στουντέντι με 3-1 σετ (21-25, 25-21, 26-24, 25-21). Αντίπαλος των «κιτρίνων» αύριο θα είναι ο ΠΑΟΚ, που κέρδισε σήμερα την Σκεντέρμπεϊ με 3-2 σετ.

Στον αγωνιστικό τομέα, το πρώτο σετ ήταν αρκετά αμφίρροπο για τις δύο ομάδες, με τους παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη να βρίσκονται πίσω στο δεύτερο τεχνικό τάιμ-άουτ με 16-12. Η εικόνα του ματς παρέμεινε ίδια και στη συνέχεια, με την Στουντέντι να κατακτά το πρώτο σετ με 25-21 και να κάνει έτσι το 1-0 στο παιχνίδι.
Βελτιωμένοι στην υποδοχή τους εμφανίστηκαν κατά το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου οι «κίτρινοι», γεγονός που τους έδωσε την ευκαιρία να προηγηθούν με 16-8 στο δεύτερο τεχνικό τάιμ-άουτ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η διαφορά και η τελική επικράτηση θα έρθει άνετα, εντούτοις, οι παίκτες της αλβανικής ομάδας βελτίωσαν το μπλοκ και την υποδοχή τους, πλησίασαν στο σκορ. Χωρίς να πετύχουν την ολική επαναφορά, αφού ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης ισοφάρισε 1-1 το παιχνίδι, κατακτώντας το σετ με 25-21.
Αρκετά αμφίρροπο ήταν και το τρίτο σετ, με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται έως και το δεύτερο τεχνικό τάιμ-άουτ πίσω στο σκορ με 16-10, αλλά να επικρατούν στο τέλος με 26-24 και να προηγούνται με 2-1 στα σετ.
Παρόμοια ήταν η εικόνα και στην τέταρτη περίοδο, με τους «κίτρινους» να βρίσκονται πίσω στο σκορ από την αρχή του σετ μέχρι και το 15-10, αλλά, παρουσιάζοντας βελτίωση στο μπλοκ, αλλά και «πίεση» στο σέρβις, ήρθε το τελικό 25-21 και η νίκη με 3-1 σετ .
 
ΑΡΗΣ ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ (Οικονομίδης): Τερζής, Κιόσης, Ριζόπουλος, Ρουμελιώτης, Σαρικείσογλου, Τακουρίδης, Καψαμπέλης (λ-, Δημητριάδης, Τζελάτη.

Πηγή: www.arisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ