Μένουν οι προκαταβολές για Γιορντάνοφ, Καστάρντ

 
Μένουν οι προκαταβολές για Γιορντάνοφ, Καστάρντ

Στάλθηκαν σήμερα από τον Παναθηναϊκό τα συμβόλαια στους Μπόγκνταν Γιορντάνοφ και Λουντοβίκ Καστάρντ και μένουν οι υπογραφές των παικτών και οι προκαταβολές για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Στην τελική τους ευθεία μπήκαν πριν από λίγο οι υποθέσεις απόκτησης των Μπόγκνταν Γιορντάνοφ και Λουντοβίκ Καστάρντ. Οι «πράσινοι» το απόγευμα έστειλαν και στους δύο παίκτες τα συμβόλαιά τους και αύριο περιμένουν τόσο ο Βούλγαρος όσο και ο Γάλλος να τα στείλουν πίσω υπογεγραμμένα. Ακόμα και να τα στείλουν πάντως για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, θα πρέπει στη συνέχεια οι Κυπελλούχοι Ελλάδας να δώσουν τα 45.000 ευρώ που έχουν να κάνουν με τις προκαταβολές. Ειδικά τα χρήματα στη Λέφσκι θα πρέπει να δοθούν άμεσα, καθώς οι Βούλγαροι είναι ανένδοτοι και δεν θα δεχτούν καθυστερήσεις, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν στα χέρια τους καλύτερες προτάσεις από την Κορέα.
Πάντως στον Παναθηναϊκό θεωρούν δεδομένες τις μεταγραφές, καθώς όπως μας ανέφερε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος, από τη στιγμή που θα έχουν στα χέρια τους τα συμβόλαια με τις υπογραφές των παικτών, θα στείλουν και τις προκαταβολές για να ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές.

Πηγή: http://www.gazzetta.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ