Στέλνει χρήματα, κλείνει Γιορντάνοφ και Καστάρντ



Ο Παναθηναϊκός έστειλε τα συμβόλαια στους δύο παίκτες και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές είναι η καταβολή των προκαταβολών στη Λέφσκι και στον Γάλλο ακραίο.

Στην τελική τους ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφές του Μπόγιαν Γιορντάνοφ και του Λουντοβίκ Καστάρντ. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έστειλαν το βράδυ της Τρίτης τα συμβόλαια στους δύο παίκτες και περιμένουν να τα πάρουν πίσω υπογεγραμμένα.
Το αμέσως επόμενο βήμα που θα ολοκληρώσει και τις δύο αυτές μεταγραφές είναι η καταβολή από την μεριά του Παναθηναϊκού των χρημάτων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση τους. Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές για να τελειώσουν οι δύο υποθέσεις χρειάζεται οι πράσινοι να δώσουν 30.000 ευρώ στην Λέφσκι Σόφιας για την αποδέσμευση του Γιορντάνοφ και 15.000 ευρώ ως προκαταβολή στον Λουντοβικ Καστάρντ.
Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα ώστε να τελειώσουν θετικά για τον Παναθηναϊκό οι δύο υποθέσεις, διότι μπορεί μεν οι παίκτες να θέλουν να έρθουν στο Τριφύλλι αλλά η Λέφσκι επιθυμεί να δώσει τον Γιορντάνοφ σε ομάδα της Κορέας, ενώ και ο Καστάρντ έχει προτάσεις από συλλόγους της Γαλλίας.

Πηγή: www.prasinanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ