Τρία στα τρία για τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα έκανε το απόλυτο στο τουρνουά της ΕΠΕΣΘ, μετά τη νίκη που πέτυχε σήμερα (10/10) απέναντι στον Επίκουρο με 3-0 σετ. Έρχεται την Δευτέρα (11/10 17:30) ο Γουίντερ.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σήμερα, απέναντι στον Επίκουρο, το απόλυτο νικών στο τουρνουά της ΕΠΕΣΘ που διοργανώθηκε το τριήμερο (8-9-10/10) στο κλειστό της Πολίχνης. Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί οι νίκες επί της Καλαμαριάς και της Καρδίτσας.
Η αναμέτρηση του "Δικεφάλου" με τον Επίκουρο ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:30, αλλά τελικά άρχισε στις 19:30, λόγω αδυναμίας της Καλαμαριάς να αγωνιστεί στον δικό της αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 σετ, έχοντας πολύ καλή επιθετική λειτουργία και τον Μαυροβούνιο ακραίο, Μάρκο Μπόγιτς σε μεγάλια κέφια. Ο Ράφαελ Λινς αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι ενσωματώθηκε καθυστερημένα στις υποχρεώσεις των "ασπρόμαυρων".
Έρχεται ο Γουίντερ
Ο Αμερικανός πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Τζόναθαν Γουίντερ αναμένεται αύριο (11/10 17:30) στην Θεσσαλονίκη και μπαίνει αμέσως στις προπονήσεις της ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, είχε αιτηθεί, ο Γουίντερ, να έρθει κατευθείαν από την Ιταλία -όπου συμμετείχε με την Εθνική του ομάδα στο Μουντοβόλεϊ- στην Θεσσαλονίκη και να μην πετάξει για τις ΗΠΑ.
Με το μυαλό στα Τέμπη
Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων, να βρεθούν σήμερα (10/10) στο μνημόσυνο των Τεμπών, προς τιμήν των έξι φιλάθλων του "Δικεφάλου" που έφυγαν από την ζωή πριν από 11 χρονιά, αλλά, όπως ανέφεραν σε μεταξύ τους συνομιλίες, το μυαλό τους ήταν στα αδικοχαμένα παιδιά.
Τα σετ: 26-24, 25-15, 25-21.
Επίκουρος (Χαριτωνίδης): Χαριτωνίδης 3, Ντίαζ 5, Γκιρτζίκης, Βοϊνέα 8, Κυριακίδης 8, Κρουζάγιεφ 16, Βλασσακίδης (λ-58%), Παράσογλου, Ντίνας.
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Καραγιάννης 5, Στέινμπεργκ 7, Πλίκας 1, Παντακίδης 5, Μπόγιτς 22, Λινς 15, Δημητρακόπουλος (λ-62%), Χρηστάρας, Ωρολογάς, Παπαδημητρίου.

Πηγή: www.olapaok.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ