Β' Εθνικη: Ετοιμάζεται… σουπερ-Ολυμπιάδα


Μια ομάδα ποιοτική, με πολλές δυνατότητες και βασισμένη σε Πατρινούς είναι αυτή που ετοιμάζει η Ολυμπιάδα, που θα αγωνιστεί στην Β_Εθνική βόλεϊ της σεζόν 2010-11.

Οι «πορτοκαλί» του Άκη Δαρείου, απέκτησαν με μεταγραφή τους Χρηστιά, Χρυσανθακόπουλο και.....
Μαμμάση, ενώ συμφώνησε και για τον δανεισμό του Φώτη Μούρτζη για έναν χρόνο.

Ο Παναγιώτης Χρηστιάς, πασαδόρος με πέρασμα από την Παναχαϊκή και τον Κόροιβο Αμαλιάδας θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του «μαέστρου» της ομάδας, ενώ ο Σπύρος Χρυσανθακόπουλος του Κόροιβου Αμαλιάδας (πέρασμα και από ΕΑΠ), θα είναι ο «πύργος» στο φιλέ για την Πατρινή ομάδα. Ακόμη, ο 31χρονος ακραίος Διονύσης Μαμμάσης που πέρυσι φορούσε την φανέλα του Ερμή, θα αγωνίζεται και πάλι στην Β_Εθνική, ενώ τέλος ο Φώτης Μούρτζης, ο 23χρονος ακραίος της Παναχαϊκής, θα φορέσει για έναν χρόνο τα «πορτοκαλί», αφού δόθηκε δανεικός από τους «κοκκινόμαυρους», ώστε να ενισχύσει την έτερη ομάδα της πόλης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ…
Άκης Δαρείος: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζουμε μαζί με την Ολυμπιάδα την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Ξεκινήσαμε φέτος με στόχο να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παλέψει για τις παραμονή της όμως έπειτα από τις τελευταίες μεταγραφές που πραγματοποιήσαμε θεωρώ ότι μπορούμε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτή την κατηγορία».

Σπύρος Χρυσανθακόπουλος: «Χαίρομαι που θα βοηθήσω μια ομάδα της Πάτρας. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν μια σημαντική προσπάθεια και πιστεύω ότι χτίζεται μια πολύ καλή ομάδα και δυνατή. Θεωρώ ότι η Ολυμπιάδα θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη και στο πρωτάθλημα της Β_Εθνικής».

Παναγιώτης Χρηστιάς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μεταγραφή μου στην Ολυμπιάδα Πατρών και ελπίζω να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα μπορέσει να διεκδικήσει ότι καλύτερο από το φετινό πρωτάθλημα. Εάν έχουμε όρεξη και δουλέψουμε σκληρά θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».


Συντάκτης: Βαγγέλης Μιχάλης
ΠΗΓΉ: WWW.LIBEROVOLLEY11.BLOGSPOT.COM

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ