«Αγκάθι» 5.000 ευρώ για Γιορντάνοφ

«Αγκάθι» 5.000 ευρώ για Γιορντάνοφ

Από Φώτης Καρακούσης

Ξαφνικό πρόβλημα στη μεταγραφή του Γιορντάνοφ έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες. Οι «πράσινοι» μείωσαν κατά 5.000 ευρώ την προκαταβολή, θέτοντας σε κίνδυνο την απόκτηση του Βούλγαρου. Αισιοδοξία από πλευράς Γκαστάρντ πως θα έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.
Εκεί που όλα έδειχναν να έχουν στρώσει στον Παναθηναϊκό, καθώς από τη μία οι παίκτες συμφώνησαν με τη διοίκηση ξεκινώντας επίσημα την προετοιμασία τους και από την άλλη φαινόταν πως η απόκτηση των Μπόγκνταν Γιορντάνοφ και Λουντοβίκ Γκαστάρντ ήταν κοντά, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει προκύψει ένα θέμα με τον Βούλγαρο ακραίο που μπορεί να χαλάσει ακόμα και τη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, τόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όσο και με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, οι «πράσινοι» μείωσαν κατά 5.000 ευρώ την προκαταβολή τους για τον Γιορντάνοφ και παρότι το ποσό δεν είναι σημαντικό, οι άνθρωποι της Λέφσκι έχουν εκνευριστεί σε μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη αυτή. Μάλιστα. παράγοντας της βουλγαρικής ομάδας μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του, ανέφερε: «Εμείς αποδεχθήκαμε την αρχική πρόταση του Παναθηναϊκού, αλλά στο τελευταίο έγγραφο που μας έστειλαν τα νούμερα άλλαξαν. Πολύ ή λίγο δεν έχει σημασία, όμως επειδή ήδη έχουμε μειώσει τις απαιτήσεις μας, περιμένουμε τον Παναθηναϊκό να τηρήσει αυτά που είχαμε συμφωνήσει».
Όπως αναφέραμε, η διαφορά είναι μόλις 5.000 ευρώ και πραγματικά θα πρόκειται για τεράστιο λάθος αν χαθεί ο Βούλγαρος διαγώνιος για τέτοιο ποσό, από τη στιγμή μάλιστα που και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει στο «τριφύλλι».

Αισιοδοξία από Γκαστάρντ για Παναθηναϊκό

Όσον αφορά το θέμα του έτερου ξένου, του Γάλλου ακραίου Λουντοβίκ Γκαστάρντ, μπορεί ακόμα να μην έχει κλείσει, ωστόσο με δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη ουσιαστικά επισήμανε πως μένουν μόνο λεπτομέρειες για να αποκτηθεί. Αναλυτικά ο εκπρόσωπος του Γκαστάρντ Τζόρτζε Ματιάσεβιτς τόνισε: «Συζητάμε τις λεπτομέρειες και πιστεύω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις. Έχουμε ακόμη δύο προτάσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει μια πολύ σοβαρή προοπτική». Ακόμα πιο αισιόδοξος ήταν ο παίκτης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω πει ακόμη το ναι, όμως είμαι αισιόδοξος ότι τελικά θα συμφωνήσουμε».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ