Φιάσκο με Φράγκο;


Φιάσκο με Φράγκο;

Εν μέσω φημών ότι ο Γιάννης Συγγελίδης βρίσκεται στα όρια παραίτησης στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αφού δεν έχει βρει την αναμενόμενη ανταπόκριση για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του συλλόγου, η συμφωνία με τον Ανδρέα Φράγκο είναι στον... αέρα και από αύριο ο διεθνής ακραίος αποδεσμεύεται από τους «ερυθρόλευκους».

Οι αρνητικές εξελίξεις στο «ερυθρόλευκο» τμήμα του πόλο έχουν γεμίσει ανησυχία τους παίκτες και τα στελέχη του τμήματος βόλεϊ, το οποίο ήδη έχει σημαντικά ανοίγματα από τη σεζόν 2009-10. Ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού Φλάβιο Γκουλινέλι κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού βλέπει πως δεν υπάρχει καμία πρόοδος στην περίπτωση του Ανδρέα Φράγκου.

Αύριο μένει ελεύθεροςΟ διεθνής ακραίος ολοκλήρωσε την Κυριακή τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πότε και αν τελικά θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Θεωρητικά η συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πανελλήνιου έχει κλείσει, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει ισχύει, καθώς η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει καταβάλει τα συμφωνηθέντα ανταλλάγματα στον Πανελλήνιο αλλά και στον αθλητή. Αύριο Παρασκευή λήγει η διορία δέσμευσης του Φράγκου, παρότι από τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως έχουν δώσει ανοιχτή επιταγή στο διεθνή ακραίο.

Φοβούνται τον ΠαναθηναϊκόΟι πληροφορίες ότι ο Νίκος Πατέρας μετά τους Αφρουδάκη και Ουντόβισιτς που έκανε... δώρο στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να αγοράσει και κορυφαίο πολίστα που ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό έχει θορυβήσει τους πάντες στο τμήμα βόλεϊ και δεν κρύβουν την ανησυχία τους για ένα μεγάλο φιάσκο στην περίπτωση που ο Φράγκος καταλήξει στον Παναθηναϊκό, αν και εφόσον οι «πράσινοι» εμπλακούν μελλοντικά στην απόκτησή του.

Πρώτος ο Παναθηναϊκός
Αλλωστε, κανείς δεν ξεχνάει πως αρχικά ο αθλητής είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά μετά την οικονομική κρίση που ξέσπασε στους «πράσινους» το ενδιαφέρον ατόνησε και ο Ολυμπιακός που στο μεταξύ είχε χάσει από τους «πράσινους» τον Γιώργο Πετρέα «χτύπησε» τον Φράγκο. Ομως, στην τελική ευθεία ο Ολυμπιακός μένει από... βενζίνη, χρήματα δεν υπάρχουν για τον Φράγκο, ενώ ο Γκουλινέλι έχει κάθε λόγο να ανησυχεί, αφού ο νεαρός διεθνής μαζί με τον Κουβανό Ντεσπέιν και τον Αμερικανό Γιαμπλόνσκι θα ήταν οι βασικοί ακραίοι.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΗΓΗ: WWW.SENTRAGOAL.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ