Άρτεμις Κορυδαλλού: Νέος χορηγός!


Η εταιρεία υποδημάτων «ASICS» αποτελεί σπόνσορα της ομάδας βόλεϊ! Στο ίδιο εργομετρικό!



Συνεργασία με τους ανθρώπους της εταιρείας υποδημάτων «ASICS» έχουν αναπτύξει οι άνθρωποι της ομάδας βόλεϊ της Αρτέμιδος Κορυδαλλού, κάτι το οποίο είναι καταφανές από το περιεχόμενο της ακόλουθης ανακοίνωσης την οποία έχουν εκδώσει οι διοικούντες του εν λόγω σωματείου!
«Η Παγκοσμίου φήμης Εταιρεία αθλητικών ειδών της ΑSICS παντρεύει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στο χώρο του Βόλεϊ με τις φιλοδοξίες και τα όνειρα των ανθρώπων του Α.Γ.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για μια επιτυχημένη πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος. Γιώργος Σαραντέας δήλωσε για αυτή τη συνεργασία: "όταν συνεργάζεσαι με μια Εταιρεία, με το όνομα της ASICS στο χώρο του Βόλεϊ, μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είσαι. Η φετινή συμφωνία να ντύσει η ASICS,to Γυναικείο στην Α2,προχώρησε σε συνεργασία σε όλα τα Αγωνιστικά Τμήματα του Συλλόγου(Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων & ΜΙΝΙ)αλλά και στις Ακαδημίες μας που αριθμούν περίπου 100 παιδιά. Έτσι οι αθλήτριες έχουν τη δυνατότητα να γυμνάζονται με ότι καλύτερο και εμείς να προσφέρουμε στους γονείς την υψηλότερη δυνατή ποιότητα για τα παιδιά τους.Να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Γιάννη Σούμπαση, εκπρόσωπο της ASICS, για την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία μας, αλλά και για την άμεση παράδοση των προϊόντων που χρειαζόμασταν".

Στο ίδιο εργομετρικό κέντρο!
Επίσης, οι παίκτριες της Αρτέμιδος Κορυδαλλού θα γυμνάζονται στο ίδιο εργομετρικό κέντρο που προπονούταν την περασμένη σεζόν, σύμφωνα με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των ανθρώπων της ομάδας! «Το εργομετρικό κέντρο του κου.Παντελή Νικολαίδη μετά από την επιτυχημένη περσινή συνεργασία,στηρίζει και φέτος τον Α.Γ.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.Ο πρωταθλητισμός απαιτεί οργάνωση και σωστή ερμηνεία των παραμέτρων που αφορούν την προπονητική & αγωνιστική πορεία ενός αθλητή και οι εργομετρικές εξετάσεις είναι βασική προϋπόθεση για τα παραπάνω.Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος.Γιώργος Σαραντέας δήλωσε:"μετά τις επαφές και την συνεργασία του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κορυδαλλού με το εργομετρικό κέντρο του κου.Νικολαίδη,μας έγινε η πρόταση να συνεργαστούμε και φέτος προκειμένου να εξετάσουμε την κατάσταση των αθλητριών μας.Σαν Σύλλογος ευχαριστούμε τόσο τον Πρόεδρο του Α.Ο.Δ.Κ κύριο Ανδρέα Καπιτσίνο για την μέριμνα των αναγκών μας,όσο και τον κύριο Παντελή Νικολαϊδη για την άριστη συνεργασία και επικοινωνία που έχει επιδείξει αυτά τα δύο χρόνια"

Πηγή: www.athlisi.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ