«Αναθέρμανση» της ΕΑΠ με Σμαραγδή



«Αναθέρμανση» της ΕΑΠ με Σμαραγδή














ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Γιώργος Χριστόπουλος θέλει να «δέσει» το κέντρο του μαζί με τον Σέρβο Γκάμπριελ Ράντιτς και τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στο μεταξύ η ΕΑΠ αναμένεται να δώσει τα πρώτα της φιλικά με τον Ηρακλή στην Πάτρα στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.



Εσθονός στον ΠΑΟΚ
Τον 22χρονο Εσθονό διαγώνιο Σάντερ Σάινμπεργκ δοκιμάζει στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μέλκας. Ο Σάινμπεργκ δεν είναι διεθνής με την εθνική Ανδρών, αλλά οι συστάσεις που τον συνοδεύουν μιλούν για έναν νέο... Νίλσον και φυσικά είναι στα μέτρα της... τσέπης του "δικέφαλου".


«Πρώτη» Λεώνη
Τα «αποκαλυπτήριά» της εντός γηπέδου θα κάνει σήμερα η νέα ομάδα του Ηρακλή υπό τις οδηγίες του Αλέκου Λεώνη. Πρόκειται για το πρώτο φιλικό της σεζόν με αντίπαλο τον Απόλλωνα του Χρήστου Πάτρα που θα γίνει στις 7 μ.μ. στο γυμναστήριο της Καλαμαριάς. Με τον Ηρακλή πιθανότατα να αγωνιστεί ο διεθνής πασαδόρος Κώστας Προύσαλης.


Μόνο ο Κιρόγκα
Τα νέα πρόσωπα είναι ο Κουβανός Αλεξέι Αρχιλάγκος, ο Αμερικανός Μπρουκ Μπίλινγκς, ο Ρουμάνος Σέργκιου Στάνκου και οι Στέλιος Πιπέργιας, Δημήτρης Εφραιμίδης. Μοναδικός απών ο Αργεντινός Ροντρίγκο Κιρόγκα που θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ.


Με «Μπόζο»
Με τον Απόλλωνα θα αγωνιστεί ο Θεόδωρος Μποζίδης που απουσίασε στο πρώτο φιλικό που έδωσαν οι Πόντιοι με τον Αρη στα Βασιλικά και έχασαν με 3-1 σετ.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ