Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του Ηρακλή

Την νίκη με 0-3 σετ (23-25, 15-25, 11-25) πέτυχε ο Ηρακλής στην Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλωνα, στην πρώτη του για την νέα σεζόν φιλική αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν και σε ένα έξτρα σετ, το οποίο επίσης κατέκτησαν οι φιλοξενούμενοι με 13-15.

Οι κυανόλευκοι παρατάχθηκαν στα πρώτα δύο σετ με πασαδόρο τον Πιπέργια, διαγώνιο τον Μπίλινγκς, ακραίους τους Αρχιλάγκος και Δημήτρη Εφραιμίδη, κεντρικούς τους Στάνκου και Χαραλαμπίδη, ενώ ως λίμπερο αγωνίστηκε ο Μπαμπαλιούτας.
Στη συνέχεια ο Αλέκος Λεώνης προχώρησε σε αλλαγές, ενώ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Αντρέι Κράβαρικ λόγω του προβλήματος στο χέρι. Ο αρχηγός του Ηρακλή προπονήθηκε αλλά χωρίς να αγωνιστεί.
Αμέσως μετά τον αγώνα ο Αλέκος Λεώνης δήλωσε: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Το καλό είναι ότι φύγαμε από την ρουτίνα των προπονήσεων. Σε ένα σημείο μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος, ειδικά στο μπλοκ και την άμυνα που δουλεύουμε. Δώσαμε ευκαιρίες και στους νεαρούς παίκτες που έδειξαν αγωνιστικότητα».
Απόλλων Καλαμαριάς: Παπαδημητρίου 7, Χατζηλιάδης 8, Παπαιακώβου 7, Ισαχάρ 5, Μποζίδης 2, Στίνκας 3, Καραγιάννης λ 70%, Γκεοργκίεφ 3, Παπαδόπουλος 4, Γκιτζέκος, Ζλάτιν.
Ηρακλής: Χαραλαμπίδης 5, Πιπέργιας 1, Στάνκου 11, Μπίλινγκς 8, Δ. Εφραιμίδης 4, Αρχιλάγκος 11, Μπαμπαλιούτας λ 40%, Στεφανίδης 1, Προύσαλης 1, Κανέλλος 3, Τζιουμάκας 1, Ν. Εφραιμίδης 2.

Πηγή: www.iraklisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ