"Πρώτη" Στεϊνμπεργκ, εν αναμονή αφίξεων

Ο Εσθονός πραγματοποίησε την παρθενική του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Λινς και ο Μπόγιτς ετοιμάζουν τις αποσκευές τους με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, περιμένει πως και πως την μέρα που θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Αυτή, από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει αφού ίσως και αύριο (15/9) να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου", Μάρκο Μπόγιτς. Ο ακραίος από το Μαυροβούνιο ρυθμίζει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες των εγγράφων που χρειάζεται για να μεταβεί στην Ελλάδα και αμέσως έρχεται στην Θεσσαλονίκη.

Η άφιξη του Λινς καθυστέρησε λόγω κάποιων προβλημάτων στην έκδοση της βίζας του. Ο Βραζιλιάνος εκτός απροόπτου θα πατήσει Θεσσαλονίκη μέχρι τα τέλη της εβδομάδας και θα τεθεί και αυτός αμέσως στην διάθεση του Γιάννη Μέλκα. Όσον αφορά τον Γουίλκοξ, έχει ειδοποιήσει ότι θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στις 25 του μηνός.

"Πρώτη" του Εσθονού
Ο Σάντερ Στεϊνμπεργκ μετά από κουραστικό ταξίδι από το Ταλίν της Εσθονίας, έφτασε σήμερα (14/9) στην Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Εσθονός παίκτης θα δοκιμαστεί από τον Γιάννη Μέλκα και δεν αποκλείεται αν ικανοποιήσει να αποκτηθεί, έτσι ώστε να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στην θέση του διαγώνιου και παράλληλα να κλείσουν οι θέσεις των ξένων στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ. Συμπεράσματα για τις ικανότητες του Στεϊνμπεργκ δεν μπορούν να βγούνε από την σημερινή (14/9) προπόνηση, με δεδομένη και την κούραση του Εσθονού βολεϊμπολίστα από το ταξίδι που πραγματοποίησε.
Το Σάββατο (18/8) ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό αγώνα με την Καλαμαριά σε ώρα που δεν έχει οριστεί ακόμη.

Πηγή: www.olapaok.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ