Ενσωματώθηκε ο Τερζής (15/9/2010)




Το «νέο» πρόσωπο από σήμερα στις προπονήσεις του ΑΡΗ Μαρμούρη είναι ο Θάνος Τερζής, ο οποίος ενσωματώθηκε από σήμερα κιόλας το πρωί μαζί με τους συμπαίκτες του, έχοντας ολοκληρώσει μόλις την περασμένη Κυριακή τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα των ανδρών. Ο αρχηγός των «κιτρίνων» επέστρεψε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνου ξεκίνησε άμεσα προπονήσεις με την ομάδα του, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος.


Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Ανυπομονούσα να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα μου, τον ΑΡΗ, δεδομένου ότι έχω χάσει ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, λόγω των υποχρεώσεών μου με την Εθνική ομάδα. Μπορεί να υπάρχει η σχετική κούραση, καθώς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχαμε ξεκινήσει προπονήσεις από τις 2 Αυγούστου, ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ», για να προσθέσει: «Είναι θετικό το γεγονός ότι η ομάδα δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κι αυτό θα βοηθήσει τόσο εμένα, ώστε να προσαρμοστώ εύκολα, όσο και γενικότερα θα συμβάλει στη διατήρηση της χημείας, που είχαμε από πέρυσι».


Στον αγωνιστικό τομέα, απών εξακολουθεί να είναι ο Μάρκο Σάμαρτζιτς, ενώ ο Αντώνης Καψαμπέλης δεν έχει μπει ακόμα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο νεαρός λίμπερο, που από την περασμένη εβδομάδα ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πόδι του, ενδέχεται να δοκιμάσει προς τα τέλη της εβδομάδας.


Τέλος, να σημειωθεί ότι ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις αυτήν την εβδομάδα, αρχικά την Παρασκευή (17/9) κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 19:30 στο γήπεδο των «κοκκινόμαυρων» κι εν συνεχεία το Σάββατο (18/9) κόντρα στον Επίκουρο Πολίχνης στις 18:00 στο γήπεδο του αντιπάλου του.



Πηγή: www.arisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ