Τετάρτη ή Πέμπτη η συνάντηση με Κίτσιο






Καμία απολύτως εξέλιξη δεν υπήρξε στο θέμα της αποχής των παικτών του τμήματος βόλεϊ από τις προπονήσεις αφού δεν πραγματοποιήθηκε την Τρίτη καμία συνάντηση που να αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κίτσιος, ζήτησε από τον Θοδωρή Λιακόπουλο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση το συντομότερο δυνατό ώστε να τελειώσει το θέμα. Αυτό όπως όλα δείχνουν θα συμβεί είτε την Τετάρτη είτε την Πέμπτη. Εκείνο όμως που είναι άγνωστο είναι η αντίδραση που θα έχουν τόσο οι παίκτες όσο και ο Στέλιος Καζάζης σε αυτά που θα ακούσουν από την πλευρά του προέδρου του Ερασιτέχνη.
Τα δεδομένα της υπόθεσης
Στο θέμα της αποχής των παικτών υπάρχουν συγκεκριμένα αγκάθια τα οποία πολύ δύσκολα θα ξεπεραστούν αν δεν βάλουν νερό στο κρασί τους και οι δύο πλευρές.
1) Οι παίκτες δεν κατεβαίνουν στις προπονήσεις αν δεν δουν ενάμισι ακόμα μισθό να προστίθεται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω των οικονομικών δεδομένων που υπάρχουν στον Ερασιτέχνη.
2) Σημείο τριβής αναμένεται να αποτελέσουν και οι εγγυήσεις που ζητούν οι παίκτες, ο Στέλιος Καζάζης και ο Αντώνης Βουρδέρης. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Μιχάλης Κίτσιος οι επιταγές έχουν κοπεί με το μαχαίρι και επομένως θα πρέπει να βρεθεί ένας άλλος τρόπος καταβολής των εγγυήσεων.
3) Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πλέον είναι ολοφάνερο ότι η διοίκηση τόσο του ΤΑΑ όσο και εκείνη του Ερασιτέχνη έχει χάσει την εμπιστοσύνη όλων.
Πλέον, αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στο τμήμα που κάθε μέρα μας παρουσιάζει και μια καινούρια δυσάρεστη έκπληξη.


ΠΗΓΉ: WWW.PRASINANEA.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ