7/9/2010 - Εκστρατεία ενημέρωσης για το μπαράζ με την Τουρκία

Ξεσηκωμός στο Ηράκλειο. Στόχος να γεμίσει το γήπεδο. Κινητοποίηση όλων των φορέων. Ο Κρήτη ΣΠΟΡ FM χορηγός επικοινωνίας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με τον Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87.6, ο οποίος θα αποτελέσει τον χορηγό επικοινωνίας του μεγάλου κυριακάτικου (ΕΤ1, 17:00) αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας για τα μπαράζ του Euro 2011 και θα μοιράσει 100 προσκλήσεις μέσω των καλεσμένων στο στούντιο διεθνών παικτών Λάππα, Τζούριτς και Προύσαλη.
Από την Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή διαφημιστικά ραδιοφωνικά σποτ με τις φωνές των Δημήτρη Τζούριτς και Κώστα Προύσαλη καλούν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού και να συμπαρασταθεί στην Εθνική για την ανατροπή του 3-1 από τον πρώτο αγώνα της Άγκυρας. Οι Έλληνες αθλητές θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις για προσκλήσεις του αγώνα.

Από την Δευτέρα το απόγευμα μέχρι και την ώρα του αγώνα μεταδίδονται όλα τα νέα της Εθνικής στις καθημερινές εκπομπές του σταθμού.
Την Πέμπτη το απόγευμα στις 19:00, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Ηλίας Λάππας, θα βρεθεί στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM για να δώσει συνέντευξη και να μοιράσει προσκλήσεις.
Την Παρασκευή στις 19:00, καλεσμένος στου στούντιο του Κρήτη ΣΠΟΡ FM 89.6 θα είναι ο Δημήτρης Τζούριτς και το Σάββατο στις 14:00 ο διεθνής πασαδόρος Κώστας Προύσαλης.
Το Σάββατο το μεσημέρι, επίσης, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Αχιλλέας Μαυρομάτης.
Ο Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87.6 θα μεταδώσει απευθείας τον μεγάλο αγώνα της Εθνικής.
Επίσης, από την Τρίτη το μεσημέρι στο Ηράκλειο μεταδίδονται ηχητικά σποτ από αυτοκίνητα του Δήμου που καλούν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού εν όψει της κυριακάτικης ρεβάνς της Εθνικής ανδρών κόντρα στην Τουρκία.
Σε όλη την πόλη του Ηρακλείου μοιράζονται διαφημιστικά φυλλάδια παράλληλα με την έντονη κινητοποίηση των αθλητικών συλλόγων και των φορέων του αθλήματος, οι οποίοι τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας των εισιτηρίων έχουν διαθέσει περισσότερα από 700 εισιτήρια.
Την Παρασκευή και το Σάββατο αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας θα επισκεφτεί σχολεία ατόμων με κινητικά προβλήματα και θα μοιράσει προσκλήσεις.

Δείτε την αφίσα του αγώνα...http://www.volleyball.gr/media/ethniki/afisa-irakleiou.jpg

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ