Ένα "ψεύτικο" σετ στην Άγκυρα του Σ.Λεμονίδη


Αν και τραγική η Εθνική βόλεϊ, κατάφερε να πάρει ένα σετ που της δίνει ελπίδες για τη ρεβάνς του Ηρακλείου Κρήτης, αν βέβαια παίξει πολύ διαφορετικά απ ότι στην Άγκυρα. Γιατί στην Τουρκία ήταν ωσεί παρούσα και της χάρισαν οι Τούρκοι το ένα σετ.


Οι διεθνείς είναι πεισμωμένοι, θεωρούν την κατάσταση αναστρέψιμη, και κάτι παραπάνω θα ξέρουν, αν και η εικόνα που παρουσίασαν την περασμένη Κυριακή έδειξε ομάδα που δεν έχει δουλέψει, που δεν γνωρίζει ο ένας που πατάει ο άλλος

Το βόλει όμως είναι παιχνίδι ψυχολογίας και μπορεί το πρώτο κερδισμένο σετ να σε ανεβάσει ή να σε ρίξει στα ... τάρταρα και η Τουρκία στον προκριματικό όμιλο της Άγκυρας κέρδισε 3-0 την Ιταλία, αλλά στον όμιλο ρεβάνς, στη Τζόια ντελ Κόλε, έχασε τόσο από την Ιταλία, όσο και από τη Λευκορωσία και αναγκάσθηκε να πάει σε μπαράζ.

ΥΓ1: Όπως προβλέψαμε, οι Τούρκοι φίλαθλοι δεν προκάλεσαν το παραμικρό επεισόδιο και δεν ακούσθηκε "κιχ" στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου μας, γιατί η αστυνομία δεν επέτρεψε την είσοδο στα εθνικιστικά στοιχεία. Για να δούμε τι θα γίνει με τα δικά μας "μπουμπούκια" γιατί τελευταία στην Κρήτη οι εθνικιστές καίνε και... συναγωγές.

ΥΓ2: Νέα διοίκηση στην ΕΟΠΕ , που θα κριθεί μετά από 2-3 μήνες. Στο ξεκίνημα υπάρχει ενθουσιασμός και επιτροπές με υποεπιτροπές. Έτσι όμως ξεκίνησε και ο Προσαλίκας, αλλά μετά έμεινε με δυο-τρεις φίλους του. Και το δυσάρεστο είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά για να υλοποιηθούν οι ωραίες ιδέες...

ΥΓ3: Η διοίκηση Μαυρομάτη δεν πρέπει να καταστρέψει ότι καλό βρήκε απο την προηγούμενη. Προπάντων την ανάπτυξη που συμμαζεύτηκε χάρη στον Θανάση Μαργαρίτη. Αν είναι να γυρίσουμε στο μοντέλο του ΄70 ζήτω που καήκαμε.

ΥΓ4: Ο Παναθηναϊκός κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να φτιάξει ομάδα και θα την φτιάξει. Τα χρέη των παρελθόντων χρόνων όμως ποιος θα τα πληρώσει; Και είναι πολλά.

ΥΓ5: Ο Ηρακλής με τον Αλέκο Λεώνη δουλεύει αθόρυβα, ενώ ο Ολυμπιακός ακόμη περιμένει τον κουβανό Ντεσπέιν.
ΥΓ6: Για να προκριθούμε θέλουμε νίκη με 3-0 γιατί στο 3-1 οι Τούρκοι είναι πολύ καλύτεροι (πόντοι 98-73).

Πηγή: www.sport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ