Εφυγε ο Καζάζης!












Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η συνάντηση της τριμελούς επιτροπής του ΤΑΑ Παναθηναϊκός με τους παίκτες και τον Στέλιο Καζάζη για τη σωτηρία της ομάδας, η οποία στην κυριολεξία μετράει αντίστροφα!




Η συνάντηση έγινε στη Γλυφάδα χθες βράδυ με σκοπό να βρεθούν λύσεις στα τεράστια προβλήματα. Ομως, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο.
Αντίθετα μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ Ερασιτέχνη και παικτών, οι οποίοι είναι απλήρωτοι από τις αρχές του 2010 και επανέλαβαν πως δεν θα κατέβουν για προπονήσεις εάν δεν πάρουν μέρος των δεδουλευμένων τους.
Κινήσεις με... νόημα
Ο Στέλιος Καζάζης βλέποντας πως η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά κι αφού διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει καν διάθεση να γίνει προγραμματισμός ακόμα και για την έναρξη της προετοιμασίας, αποχώρησε απογοητευμένος και εκνευρισμένος. Είναι μια κίνηση με νόημα που δείχνει ότι ο «μίστερ αιώνας» βρίσκεται μισό βήμα πριν από την παραίτηση.
Εκ μέρους των παικτών έδωσαν το «παρών» οι Ψάρρας, Ντονάς και οι διεθνείς Λάππας, Μηνούδης, Παπαδημητρίου μόλις γύρισαν από την Αγκυρα όπου ήταν με την εθνική ομάδα, ενώ απουσία με... νόημα ήταν του Σωτήρη Πανταλέων. Ο αρχηγός απουσίασε από τη συνάντηση δείχνοντας με τον τρόπο του την αποήτευσή του αλλά και την αποστροφή του στο άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί.
Ολα στο «μηδέν»
Το «πράσινο» ΤΑΑ εκπροσώπησαν οι Θεόδωρος Λιακόπουλος, Χρόνης Ακριτίδης, οι οποίοι παλεύουν με τα κύματα για να κερδίσουν ό,τι μπορούν για το τμήμα και κυρίως να γεφυρώσουν το χάσμα που τείνει να δημιουργηθεί μεταξύ του Ερασιτέχνη και των αθλητών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αθλητές ζήτησαν από τους δύο παράγοντες του ΤΑΑ να μεταφέρουν τα μηνύματά τους προς τη διοίκηση του Ερασιτέχνη η οποία θα συνεδριάσει την Πέμπτη. Στο «μηδέν» είναι και οι προσπάθειες της διοίκησης του Ερασιτέχνη για να εξασφαλίσει έσοδα, οι αισιόδοξες εκτιμήσεις ότι από τις εξελίξεις στην ΠΑΕ θα επωφεληθεί ο Ερασιτέχνης και το τμήμα βόλεϊ προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται.
Ανησυχία υπάρχει από τον Γιόρντι Γκενς που βρίσκεται στην Ισπανία, ενώ ο Μιχάλης Κόβατς που έχει δεχτεί και πρόταση από τον ΠΑΟΚ δήλωσε πως θα περιμένει πρώτα τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Πηγή; www.sentragoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ