Δήλωση Γιώργου Μελισσουργού για την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρισε ο κος Μαυρομάτης


Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ

Στην πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κος Μαυρομάτης, καθώς και στις θριαμβευτικές του δηλώσεις για τη δικαίωση της ΕΟΠΕ στο Εφετείο (όπου θα έπρεπε τουλάχιστον να αναφέρει ότι η επιτυχία αυτή χρεώνεται στον Στέλιο Προσαλίκα), ανακοίνωσε προς κάθε κατεύθυνση ότι......
το χρέος της ΕΟΠΕ είναι περίπου 8 εκατομμύρια (συμπεριλαμβανομένων των 2,7 εκ. των Ολυμπιακών έργων), άρα χοντρικά, το χρέος προς Σωματεία, Διαιτητές, Προμηθευτές, ανέρχεται σήμερα σε περίπου 5 εκατομμύρια.


Αυτό θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα, αφού θα δικαίωνε απολύτως την Οικονομική Διαχείριση της Διοίκησης Προσαλίκα-Δασκαλάκη! εφόσον από την ανακοίνωση προκύπτει ότι η Διοίκηση αυτή μείωσε το έλλειμμα κατά σχεδόν 2 εκατομμύρια Ευρώ!

Σύμφωνα όμως με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη ΓΣ του Μαρτίου 2010 οι υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας ήταν 9,5 εκ ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των υποχρεώσεων 2,7 εκ. από τα Ολυμπιακά έργα, πιστοποιημένα από έλεγχο Ορκωτών Λογιστών.

Οι απαιτήσεις ανέρχονταν σε 3,6 εκ. ευρώ που αφορούσαν ένδικες η επισφαλείς απαιτήσεις.

Παρακολουθώντας λοιπόν τις ανακοινώσεις του Προέδρου της Ομοσπονδίας σχετικά με την είσπραξη των τακτικών επιχορηγήσεων από την ΓΓΑ, τα χρέη της ΕΟΠΕ, και έχοντας σαφή εικόνα του κόστους των Πρωταθλημάτων, τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιαστήκαν πρόσφατα κρίνονται επιεικώς ανεπαρκή.

Προφανώς τα κόστη των πρωταθλημάτων των Ενώσεων δεν έχουν ακόμη λογιστικοποιηθεί, όπως επίσης και τα κόστη που αφορούν στο Beach Volley, οι αμοιβές συνεργατών και τα πριμ των ομάδων και αθλητών, πρακτική που ακλουθούσε και η Διοίκηση Μπελιγράτη επί σειρά ετών εξωραΐζοντας τα ελλείμματα.

Ελπίζουμε ότι η νέα διοίκηση δεν θα ακολουθήσει πρακτικές του παρελθόντος, δεν έχει διαγράψει ή δεν προτίθεται να διαγράψει χρέη προς Σωματεία ή προμηθευτές και πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της θα δημοσιοποιήσει σύντομα τα αναλυτικά στοιχεία που προσδιορίζουν το ύψος των πραγματικών υποχρεώσεών της, που έχουμε ήδη ζητήσει από καιρό…...



Γιώργος Μελισσουργός

πηγή: www.liberovolley11.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ