«Ομάδα με ξένους »




Να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά προσπαθούν στον Παναθηναϊκό με τον Στέλιο Καζάζη να θέλει να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα το ρόστερ. Από τη στιγμή που το μπάτζετ της ομάδας αποφασίστηκε ότι θα είναι γύρω στις 600.000 ευρώ (ή κάτι παραπάνω) τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, αλλά στο «τριφύλλι» θα το παλέψουν. Ο τεχνικός των «πράσινων» μάλιστα σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Θόδωρο Λιακόπουλο και τον Χρόνη Ακριτίδη ήταν κατηγορηματικός στο θέμα των ξένων. Τους ξεκαθάρισε ότι εκτός του Ζόρντι Γκενς πρέπει να αποκτηθούν δύο ακόμα ξένοι, ένας διαγώνιος και ένας ακραίος.
Οι δυο άνδρες άκουσαν με προσοχή τον Στέλιο Καζάζη και όλα δείχνουν ότι το αίτημά του θα γίνει πράξη. Άλλωστε θα ξεκινήσει αγώνας δρόμου έστω και με αρκετή καθυστέρηση προκειμένου να βρεθούν χορηγοί και έτσι να καλυφθεί με αυτό τον τρόπο μέρος του μπάτζετ του τμήματος. Έτσι η ιδέα να κατέβει η ομάδα με ένα μόνο ξένο στο Πρωτάθλημα φαίνεται να εγκαταλείπεται. Ας μην ξεχνάμε ότι το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί και στο Champions League, οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Χρειάζονται παίκτες για να βγει η χρονιά και να παρουσιάσει μια αξιοπρεπή εικόνα.
Προχωρά του Τεχέδα
Βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό που άφησε ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ είναι ο Κάρλος Τεχέδα. Ο διαγώνιος από τη Βενεζουέλα βρίσκεται σε επαφές εδώ και μέρες με τους «πράσινους» και αναμένεται το θέμα του να κλείσει θετικά. Παράλληλα ο Στέλιος Καζάζης αναζητά και έναν ακραίο αν και η αγορά έχει πραγματικά στερέψει. Η απόκτησή του είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη δεδομένου ότι υπάρχουν μόλις δύο παίκτες, οι Λάππας και Μηνούδης.
Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν ότι από εβδομάδα θα λυθεί το πρόβλημα με την προετοιμασία και οι παίκτες θα κατέβουν στις προπονήσεις. Βέβαια, θα πρέπει να εισπράξουν και ένα μεγάλο μέρος από τα οφειλόμενα και εκεί έχει ρίξει όλο το βάρος ο Ερασιτέχνης, να βρει δηλαδή άμεσα κάποια χρήματα.
Και μέσα σε όλα, βρήκε την ώρα ο Ανδρέας Ανδρεάδης να προσφύγει κατά του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής κεντρικός ζητά περίπου 50.000 ευρώ που υποστηρίζει ότι του οφείλονται απ’ όταν ήταν παίκτης των «πράσινων», τη στιγμή που ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές. Ο ίδιος άλλωστε πριν από λίγο καιρό δέχτηκε τη μείωση αποδοχών που του πρότεινε ο Ολυμπιακός.

Πηγή: www.prasini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ