ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗνΑΙΚΟΥ

Κοντα στην αποχώρηση η Ρούξι.Καθώς δήλωσε χαρακτηριστηκά:

«Θα μιλήσω πρώτα με τον κύριο Πιστιόλη, που είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται συνέχεια δίπλα μας. Μεγαλώσαμε, δεν είμαι πια πιτσιρίκα, έφτασα τα 33. Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσεις είναι μέσα σε μια πολύ καλή χρονιά και η φετινή είναι. Δεν είναι ακόμα τίποτα επίσημο».


«Πάντα έλεγα ότι πρέπει να σταματήσεις όταν θέλεις και όχι όταν πρέπει. Να σταματήσεις όταν είσαι στην κορυφή. Θέλω να με θυμούνται δύο Παναθηναϊκοί, όχι παραπάνω, μόνο δύο, για αυτά που έχω κάνει φτάνοντας ψηλά. Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσεις είναι φέτος με την φιέστα που δημιουργήθηκε και δώσαμε το παρών. Αν είχαμε χάσει στο Ρέντη θα παίζαμε σήμερα και θα χάναμε τη φιέστα. Τέτοιο πράγμα είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί ξανά».
Η Ντουμιτρέσκου φαίνεται να έχει καταλήξει στην απόφασή της  και η μοναδική περίπτωση να αλλάξει απόφαση είναι να πειστεί από τη διοίκηση ότι η ομάδα του τριφυλλιού θα συνεχίσει να σαρώνει τους τίτλους. Στην άκρη του μυαλού της αρχηγού εξάλλου, δε μπορεί παρά να βρίσκεται και το ιστορικό ατομικό ρεκόρ των 8 πρωταθλημάτων (έχει ήδη κατακτήσει εφτά)...

H Μυλώνα σκέφτεται να κάνει οικογενεια και να επιστρέψει.Σε αντίθεση με τις Σαπαρέφσκα και Χατζηνίκου που σκέφτονται να σταματήσουν το βόλλευ για πάντα!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ