«Μπήκαν οι βάσεις



Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κατέκτησε κάποια κούπα φέτος στο βόλεϊ γυναικών, αλλά σύμφωνα με τον Νικολάκη, έχουν μπει οι βάσεις για τα καλύτερα.Έχασε το πρωτάθλημα και το κύπελλο αλλά με μικρότερο μπάτζετ από τον Παναθηναικό στάθηκε στο ύψος του. Μιλώντας για όλα αυτά, ο Νικολάκης ανέφερε. "Ήταν μία από τις πιο όμορφες χρονιές της προπονητικής μου καριέρας. Βάλαμε υγιείς βάσεις και ουσιαστικά δημιουργήσαμε μία ομάδα από το μηδέν, πάνω στην οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να βασιστεί ώστε του χρόνου να πετύχουμε αυτό το οποίο θέλουν οι φίλαθλοί μας. Ο αρχικός στόχος αυτός ήταν, και όχι η συμμετοχή στους τελικούς του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Παίξαμε περισσότερα από 40 παιχνίδια με λίγες επιλογές και η ομάδα έβγαλε πίστη, πάθος και αγωνιστικότητα. Τρία στοιχεία που μας οδήγησαν στους τελικούς. Στο ξεκίνημα της χρονιάς ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι του ελληνικού βόλεϊ που πίστευαν ότι μπορούσαμε να φτάσουμε έως εδώ. Όμως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης".

Σχετικά με τη σειρά των τελικών, ο Νικολάκης συνέχισε. "Όταν είσαι ο Ολυμπιακός, σίγουρα υπάρχει απογοήτευση όταν πλησιάζεις κοντά στη διεκδίκηση ενός τίτλου και τελικά δεν τον κατακτάς. Πρωταθλητισμός και Ολυμπιακός είναι ένα και το αυτό. Δείξαμε όμως ότι μαζέψαμε τη διαφορά που μας χωρίζει από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός τη σωστή δουλειά και με υπομονή και επιμονή είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν οι τίτλοι που λείπουν στην ομάδα βόλεϊ γυναικών. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Γιάννη Συγγελίδη, τη Διοίκηση, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο, τις αθλήτριες μου γιατί ήταν μία δύσκολη χρονιά που έκλεισε με μία γλυκόπικρη γεύση αλλά αφήνει πίσω της αισιοδοξία για το μέλλον. Ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που πίστεψαν στη μεγάλη προσπάθεια των βολεϊμπολιστριών μας οι οποίες πρόσφεραν ότι περισσότερο μπορούσαν στην ομάδα. Οφείλω βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο που μου έδωσε πέρυσι την ευκαιρία να έρθω στον Ολυμπιακό".

Τέλος, δεν ξέχασε να ευχηθεί καλή επιτυχία στις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ, που έχουν σημαντικούς αγώνες. "Εύχομαι αυτή η εβδομάδα να είναι ερυθρόλευκη. Καλή επιτυχία στις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και του πρωταθλήματος βόλεϊ αντίστοιχα".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ