9/9/2010 - «Καλές αναμνήσεις στην Κρήτη»



Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή της εθνικής ομάδας, με τους διεθνείς να εκφράζουν τη χαρά τους που θα παίξουν μπροστά στο κοινό της Κρήτης, ελπίζοντας πως όλοι μαζί θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011, εις βάρος της Τουρκίας.

Κατά την άφιξη της «γαλανόλευκης», ο λίμπερο Γιώργος Στεφάνου δήλωσε: «Ευχαριστώ το Ηράκλειο που μας φιλοξενεί πάλι. Έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά είμαστε γεμάτοι με καλές αναμνήσεις από την πόλη. Η ομάδα είναι έτοιμη και ελπίζω να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πανηγυρίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δυστυχώς θέλουμε 3-0 σετ για να μην μπούμε στη διαδικασία να μετράμε πόντους. Πρέπει να προσέξουμε τα λάθη γιατί αυτά μας κόστισαν στο παιχνίδι της Αγκυρας. Αν τα περιορίσουμε θα έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι και την πρόκριση. Προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει και να είναι ο έβδομος παίκτης μας».
Ο πασαδόρος της εθνικής, Κώστας Προύσαλης σημείωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Εχουμε καλές αναμνήσεις από το Ηράκλειο και έχουμε πετύχει νίκες εδώ και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Θέλουμε τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί. Ο στόχος μας δεν είναι ακατόρθωτος, αλλά σίγουρα δύσκολος. Ξέραμε από την αρχή ότι το έργο μας θα ήταν δύσκολο. Θέλουμε οπωσδήποτε νίκη και αν είναι δυνατόν με 3-0 σετ. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και έχουμε δυνατότητα να πετύχουμε, αρκεί να προσέξουμε να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στην Τουρκία. Εμείς έχουμε δει το καλό πρόσωπο της Τουρκίας, εκείνοι δεν έχουν δει το δικό μας και αυτό είναι αβαντάζ για εμάς. Με τον κόσμο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
http://www.volleyball.gr/media/ethniki/irakleio_afiksi_septemvrios1.JPG
http://www.volleyball.gr/media/ethniki/irakleio_afiksi_septemvrios.JPG

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ