9/9/2010 - Χαλαρή προπόνηση στα «Δύο Αοράκια»



Σε χαλαρούς ρυθμούς και με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της εθνικής, η πρώτη στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, εκεί όπου την Κυριακή (17:00, ΕΤ1) η ελληνική ομάδα θα επιδιώξει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 απέναντι στην Τουρκία και να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011.

Ο Γκόρντον Μέιφορθ δεν «πίεσε» σήμερα τους διεθνείς, που προέρχονταν και από το ταξίδι. Ο Αμερικανός τεχνικός θα ανεβάσει αύριο τους ρυθμούς και ελπίζει πως θα έχει στη διάθεσή του και τον Ηλία Λάππα. Ο αρχηγός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, εξακολουθεί να πονάει, αλλά θέλει να παίξει σε αυτό το κρίσιμο ματς και όπως δήλωσε και ο ίδιος στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6, πιστεύει πως θα είναι πανέτοιμος.
Το αυριανό πρόγραμμα των διεθνών έχει βάρη το πρωί (10:00) και προπόνηση το απόγευμα (16:30) στο γήπεδο του αγώνα.
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια
Στη διάθεση του κοινού είναι από χθες τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής. Τα σημεία πώλησης, που θα είναι ανοιχτά ως την ημέρα της αναμέτρησης, βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου στη συνοικία Πατελών, στο εκδοτήριο εισιτηρίων Δήμου Ηρακλείου (κτίριο Ανδρόγεω) και στην κεντρική πλατεία Ηρακλείου (Λιοντάρια).
Την Κυριακή και πριν από την έναρξη του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται και από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου. Η τιμή είναι 5 ευρώ.
http://www.volleyball.gr/media/ethniki/irakleio_proponisi.jpg
http://www.volleyball.gr/media/ethniki/irakleio_proponisi2.jpg
http://www.volleyball.gr/media/ethniki/irakleio_proponisi3.jpg
http://www.volleyball.gr/media/ethniki/irakleio_proponisi4.jpg

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ