In o Καστάρντ, out o Γιορντάνοφ

In o Καστάρντ, out o Γιορντάνοφ


Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Λουντοβίκ Καστάρντ, καθώς οι «πράσινοι» έστειλαν τα 15.000 ευρώ της προκαταβολής. Χαλάει του Γιορντάνοφ αν οι Βούλγαροι δεν κάνουν πίσω στις… τρελές τους απαιτήσεις.
Μετά τη χθεσινή... καταιγίδα από τις δηλώσεις-κραυγή απόγνωσης του προπονητή του Παναθηναϊκού Στέλιου Καζάζη, η σημερινή ημέρα επεφύλασσε ένα καλό νέο και μία όπως όλα δείχνουν αρνητική εξέλιξη. Αρχικά το καλό νέο είναι πως πλέον ο Λουντοβίκ Καστάρντ θα πρέπει να θεωρείται και τυπικά παίκτης του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» έστειλαν σήμερα τα 15.000 της προκαταβολής και ο παίκτης θα έρθει στη χώρα μας προκειμένου να αρχίσει την προετοιμασία την Παρασκευή. Φυσικά αυτή είναι πολύ θετική εξέλιξη, που αν και έγινε μια μέρα μετά τα όσα ειπώθηκαν από το στόμα του Στέλιου Καζάζη, σημασία έχει πως όλα πήγαν καλά και πως ένας πολύ καλός παίκτης θα βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Χαλάει του «Μπόμπι»

Εκτός από τα καλά νέα, υπήρξε και μία αρνητική εξέλιξη. Συγκεκριμένα -όπως όλα δείχνουν και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά- η περίπτωση απόκτησης του Μπόγιαν Γιορντάνοφ φαίνεται να χαλάει. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις… τρελές απαιτήσεις της Λέφσκι. Συγκεκριμένα οι Βούλγαροι ζητάνε να υπάρχει όρος ο παίκτης να μείνει ελεύθερος αν του χρωστάνε δύο μήνες, με τον Παναθηναϊκό να του πληρώνει κανονικά το υπόλοιπο συμβόλαιο.

Κίτσιος: «Δεν υπογράφω αποικιοκρατικό συμβόλαιο»

Για τον όρο αυτό μίλησε στο leoforos.gr ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψω αποικιοκρατικά συμβόλαια. Δεν γίνεται να θέλουν να υπάρχει όρος που να λέει πως αν μείνει απλήρωτος για δύο μήνες να μπορεί να μείνει αυτομάτως ελεύθερος και μάλιστα να του πληρώσουμε εμείς κανονικά το συμβόλαιο. Δηλαδή να φύγει από εμάς να πάει σε ανταγωνιστική ομάδα και εμείς να τον πληρώνουμε κανονικά. Αυτό δεν γίνεται με τίποτα. Αν κοπεί αυτός ο όρος, εμείς αμέσως θα στείλουμε τα λεφτά και ο Γιορντάνοφ θα έρθει στον Παναθηναϊκό».

Σε αντίθετη περίπτωση θα αποκτηθεί άλλος ξένος;

«Φυσικά και θα αποκτηθεί άλλος ξένος. Η ομάδα θα φτιαχτεί και θα είναι δυνατή, είτε με τον Γιορντάνοφ είτε με άλλον».

Για το θέμα των προπονήσεων χωρίς νερά τι έχετε να πείτε;

«Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. Ο Ερασιτέχνης έχει συμφωνήσει για χορηγία νερών σε όλα τα τμήματα ύψους 30.000 ευρώ, αλλά λόγω των απεργιών που έχουν τα φορτηγά μεταφορών, δεν μπορούν να έρθουν σε εμάς. Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα».

Αν χαλάσει του Γιορντάνοφ, επανέρχεται του Τεχέδα

Αξίζει να αναφέρουμε πως αν τελικά οι Βούλγαροι δεν δεχτούν να βγάλουν τον συγκεκριμένο όρο και χαλάσει η μεταγραφή του Γιορντάνοφ και με δεδομένο το ότι οι «πράσινοι», όπως μας είπε ο Μιχάλης Κίτσιος, θα κινηθούν για ξένο διαγώνιο, δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο ο Κάρλος Τεχέδα. Ο παίκτης από τη Βενεζουέλα είναι εξαιρετική λύση και δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που τη θεωρούν ακόμα καλύτερη και από του Γιορντάνοφ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ