Φιλικό:Ηρακλής - Ράντνικ 3-0

Την νίκη με 3-0 σετ (25-21, 25-20, 25-22) πέτυχε ο Ηρακλής στο ΕΓ Μίκρας κόντρα στη Σέρβικη Μλάντι Ράντνικ. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν και σε τέταρτο σετ, στο οποίο συμμετείχαν οι Πιπέργιας, Δημήτρης Εφραιμίδης, Χαραλαμπίδης, Στεφανίδης, Τζιουμάκας, Κανέλλος και Μπαμπαλιούτας. Οι Σέρβοι το κατέκτησαν με 23-25.


Ο Αλέκος Λεώνης χρησιμοποίησε ως διαγώνιο τον 15χρονο Γιώργο Τζιουμάκα λόγω της απουσίας του Μπίλινγκς, ενώ το αρχικό σχήμα συμπλήρωσαν οι Προύσαλης, Αρχιλάγκος, Δημήτρης Εφραιμίδης, Στάνκου, Κανέλλος και Μπαμπαλιούτας.
Χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά πήρε και ο Ζένια Γκόρτσιανουκ, ενώ απουσίαζαν πέραν του Μπίλινγκς ο Κιρόγκα αλλά και ο Νικήτας Εφραιμίδης, λόγω των υποχρεώσεων του στο στρατιωτικό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των κυανόλευκων δήλωσε: «Αυτές τις μέρες ήταν ό,τι πιο ευχάριστο η παρουσία μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε δυστυχώς ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεση μας αλλά τα παιδιά σήμερα έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν σωστό βόλεϊ. Κάναμε βέβαια κάποια λάθη αλλά αυτό είναι φυσιολογικό».
Ηρακλής: Στάνκου 6, Προύσαλης 1, Δ. Εφραιμίδης 1, Κανέλλος 7, Τζιουμάκας 12, Αρχιλάγκος 12, Μπαμπαλιούτας λ 73%, Κράβαρικ 5, Χαραλαμπίδης 4, Γκόρτσιανουκ 2, Στεφανίδης, Πιπέργιας.
Μλάντι Ράντνικ: Βούλοβιτς 1, Αρσένιγε 7, Ίλιτς 7, Γκράμπεζ 10, Βάσιτς 2, Πέτροβιτς 13, Πέκοβιτς λ 46%, Βλαντισάβλιεφ 1, Μπρντζοβιτς, Μαρίνκοβιτς, Πάντιτς.

Πηγή; www.iralklisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ